Copons implanta la recollida d'oli domèstic usat

Una empresa especialitzada convertirà aquest residu en combustible biodièsel
Font: Aj. Copons
17/02/2010
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

Seguint amb la campanya de reciclatge de residus que s'està implantant a Copons, a partir d'ara també es començarà a recollir els olis domèstics usats. Segons informa el consistori, els olis seran reciclats per una empresa especialitzada que els convertirà en combustible biodièsel. Els punts de recollida són el bar de la piscina o el propi ajuntament, en l'horari en què estiguin oberts al públic, i es pot portar en qualsevol recipient que tingueu a casa.
D'altra banda, la bona acollida del programa de compostatge domèstic (veure notícia) ha obligat al municipi a ampliar els compostadors instal·lats al pàrquing de l'entrada del poble. Per aquest motiu, ara s'hi podrà trobar un compostador amb un rètol que indica "Compost en procés de maduració" i un altre amb un rètol que diu "Compostador en actiu". És en aquest últim on s'hauran d'abocar les restes, informa l'ajuntament.

Municipis: 

Relacionats

Acte
05/04/2020 - 10:00
Raval de Sant Jaume. Calaf
Article

En els darrers anys la situacions cícliques de manca de reserva d’aigua de l’aqüífer Carme-Capellades ha ocasionat escenaris on l’abastament d’aigua del sistemes d’abastament de la zona ha quedat seriosament compromès. 

Butlletí