Copons implanta la recollida d'oli domèstic usat

Una empresa especialitzada convertirà aquest residu en combustible biodièsel
Font: Aj. Copons
17/02/2010
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

Seguint amb la campanya de reciclatge de residus que s'està implantant a Copons, a partir d'ara també es començarà a recollir els olis domèstics usats. Segons informa el consistori, els olis seran reciclats per una empresa especialitzada que els convertirà en combustible biodièsel. Els punts de recollida són el bar de la piscina o el propi ajuntament, en l'horari en què estiguin oberts al públic, i es pot portar en qualsevol recipient que tingueu a casa.
D'altra banda, la bona acollida del programa de compostatge domèstic (veure notícia) ha obligat al municipi a ampliar els compostadors instal·lats al pàrquing de l'entrada del poble. Per aquest motiu, ara s'hi podrà trobar un compostador amb un rètol que indica "Compost en procés de maduració" i un altre amb un rètol que diu "Compostador en actiu". És en aquest últim on s'hauran d'abocar les restes, informa l'ajuntament.

Municipis: 

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament d’Igualada ha iniciat el procés per a la realització de l’estudi de viabilitat per a la implantació de models òptims de recollida de residus per zones de la ciutat. La implementació de les mesures i recomanacions que es desprenguin d’aquest treball serà un dels eixos que el departament de Sostenibilitat i Mobilitat impulsarà per millorar la recollida selectiva a la ciutat.

Notícia

L’Ajuntament de Piera, de forma conjunta amb l’Escola Les Flandes, l’EA Apiària i l’Institut Salvador Claramunt, ha posat en marxa el projecte «Camí Escolar», que pretén afavorir els desplaçaments segurs a peu o en bicicleta dels infants des de casa seva a l’escola, potenciant així la seva autonomia personal i, alhora, la responsabilitat i el civisme de la ciutadania.

Notícia

La transformació d’un àmbit tan extens i estratègic com el barri del Rec representa una oportunitat per dur a la pràctica els principis d’urbanisme sostenible que el Departament de TES està treballant per consagrar mitjançant la nova Llei de territori i l’Agenda urbana de Catalunya.

Butlletí