Convocatòria de subvencionsde medi ambient a Vilafranca del Penedès

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
10/02/2016 - 08:38

L'Ajuntament de Vilafranca ha aprovat la convocatòria de subvencions per dur a terme programes i activitats en el camp del medi ambient per aquest any 2016. El període de sol·licitud dels ajuts i subvencions estarà obert des del dilluns 8 de febrer fins al divendres 4 de març. 

A la convocatòria s'hi poden presentar entitats privades i persones físiques sense ànim de lucre que portin a terme actuacions o programin activitats en el camp del medi ambient, durant l'any 2016. 
Les sol·licituds per demanar els ajuts es poden trobar en aquest enllaç. També es poden passar a recollir a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de la Casa de la Vila, a la planta baixa de la Casa de la Vila, de dilluns a dijous, de 8,30 a 14h i de 16,30 a 19h i els divendres i festius de 8,30 a 14h. Les sol·licituds només es podran presentar a la Oficina d'Atenció Ciutadana de la Casa de la Vila. 

El període de sol·licitud dels ajuts i subvencions estarà obert des del dilluns 8 de febrer fins al divendres 4 de març.

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament de Vilafranca ha recollit el premi Rezero2019 en la categoria d'administració per haver tirat endavant la campanya Adeu plàstics. Aquest premi el lliura la Fundació Catalana per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable -Rezero- i l'any passat va anar a parar a l'Ajuntament de Barcelona pel projecte de reducció de gots de plàstics d'un sol ús a les guinguetes de la platja. 

Notícia

Els punts substituïts eren de vapor de sodi i ara han passat a ser LED, amb el consegüent estalvi energètic i alta durabilitat. Això suposarà un 65% d'estalvi en el consum, uns 40.000 euros anuals i evitar enviar unes 68 tones de CO2 a l'atmosfera.

Acte
17/05/2019
Pavelló Firal. Av. Catalunya, 20.Vilafranca del Penedès

Butlletí