Convocatòria de subvencionsde medi ambient a Vilafranca del Penedès

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
10/02/2016 - 08:38

L'Ajuntament de Vilafranca ha aprovat la convocatòria de subvencions per dur a terme programes i activitats en el camp del medi ambient per aquest any 2016. El període de sol·licitud dels ajuts i subvencions estarà obert des del dilluns 8 de febrer fins al divendres 4 de març. 

A la convocatòria s'hi poden presentar entitats privades i persones físiques sense ànim de lucre que portin a terme actuacions o programin activitats en el camp del medi ambient, durant l'any 2016. 
Les sol·licituds per demanar els ajuts es poden trobar en aquest enllaç. També es poden passar a recollir a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de la Casa de la Vila, a la planta baixa de la Casa de la Vila, de dilluns a dijous, de 8,30 a 14h i de 16,30 a 19h i els divendres i festius de 8,30 a 14h. Les sol·licituds només es podran presentar a la Oficina d'Atenció Ciutadana de la Casa de la Vila. 

El període de sol·licitud dels ajuts i subvencions estarà obert des del dilluns 8 de febrer fins al divendres 4 de març.

Relacionats

Acte
20/09/2021 - 00:00
Rambla de Nostra Senyora de Vilafranca del Penedès
Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf i l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès sumen forces per desenvolupar un nou model energètic al territori

Article

S'ha presentat el programa de prevenció d’incendis que el nou Servei de Gestió Forestal i Energia ofereix als ajuntaments del Penedès-Garraf.

Butlletí