Convocat el Premi CONAMA a la Sostenibilitat de Petits i Mitjans Municipis

Hi poden participar tots els ens locals amb una població de menys de 30.000 habitants
Redacció
16/09/2009 - 00:00

Fins el proper 15 de novembre, tots els ens locals d'Espanya (ajuntaments, entitats supramunicipals i associacions) amb una població de menys de 30.000 habitants poden presentar la seva candidatura a la segona edició del Premi CONAMA a la Sostenibilitat de Petits i Mitjans Municipis. Aquesta iniciativa de la Fundació CONAMA, patrocinada per la Fundació Banesto, així com pel Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí i per Fertiberia, reconeix els projectes posats en marxa a favor de la sostenibilitat en dues categories, menys de 5.000 habitants i entre 5.000 i 30.000 habitants ambdós inclosos.

El Premi pretén valorar també la participació ciutadana i fer que la societat conegui i doni suport a iniciatives que es realitzen dins i fora el seu territori. Per aquest motiu s'ha previst una votació pública en línia que tindrà el pes d'un membre més en la decisió final del jurat; a més a més, hi haurà una menció especial en cadascuna de les categories per als projectes més votats.

Els premis, de caràcter honorífic, es lliuraran durant la 3a Trobada Local de Pobles i Ciutats per la Sostenibilitat que tindrà lloc a Sevilla del 30 de novembre al 2 de desembre d'enguany.

Més informació: www.premioconama.org

--
Notícia relacionada:
La Fundació Conama organitza la 3a Trobada local de Pobles i Ciutats per la Sostenibilitat

Relacionats

Butlletí