Coneix la fauna del Parc de la Serralada Litoral a través d'una visita guiada

Font: Diputació de Barcelona
21/09/2011 - 00:00
El Consorci del Parc de la Serralada Litoral, en col·laboració amb Educació Ambiental URSUS i el Museu-Arxiu de Vilassar de Dalt, organitzen aquest diumenge 25 de setembre una sortida guiada i gratuïta pel Parc de la Serralada Litoral per conèixer la fauna del parc.

L'inici de la visita serà a les 9.00 h al Centre de Documentació del Parc (Museu de Vilassar de Dalt- Av.Marquès de Barberà, 9) on es farà una xerrada introductòria, es donarà bibliografia i recursos disponibles. Després d'esmorzar, se sortirà amb els vehicles fins la riera de Riudameia (Òrrius i Argentona) per tal de poder fer una descoberta i identificació sobre el terreny.

La sortida és gratuïta però cal fer la inscripció prèviament, ja que les places són limitades, a través del Punt d'informació de Can Boquet Punt d'informació de Can Boquet p.slitoral.canboquet@diba.cat o bé p.slitoral@diba.cat.

Relacionats

Article

L’ajuntament de Montblanc ha guanyat el XVII Premi Medi Ambient, amb una dotació de 5.000 €, per un projecte que té per objectiu millorar ambientalment la Sallida, una zona humida d’elevat interès natural del municipi de la Conca de Barberà, on es potenciaran les condicions òptimes perquè els ocells insectívors i ratpenats puguin refugiar-s’hi i nidificar, vetllant per la biodiversitat de la zona. La proposta planteja la integració de la zona com un espai per a l’educació ambiental i per al coneixement del medi i de la varietat d’espècies de flora i fauna pròpies de la zona, potenciant-lo com un espai d’interès natural.

Notícia

El passat 22 de juliol de 2021, el Consell Comarcal d’Osona va constituir la Comissió Consultiva de l’Accés Motoritzat al Medi Natural de la comarca d’Osona”, la primera de Catalunya.

Article

Amb l’objectiu de crear un recurs pedagògic i ecoturístic tant pels urgellencs com pels visitants, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha senyalitzat un itinerari de papallones al Pla de les Forques.

Butlletí