Concurs d'Idees innovadores pel canvi climàtic i viticultura al Penedès

Font: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
15/06/2016 - 09:12

Van guanyar el premi tres alumnes de l'IES Intermunicipal de Sant Sadurní d'Anoia amb el treball anomenat "Passem del CO2 al pàmpol".

El passat 1 de juny, com a punt i final de la Jornada tècnica sobre Canvi Climàtic i viticultura el Penedès celebrada a l'Escola de Vitcultura i Enologia d'Espiells, es van lliurar els premis del Concurs d'Idees innovadores pel canvi climàtic i viticultura al Penedès, organitzat pel servei de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia.

El regidor de Medi Ambient, Toni Sisternas, va fer lliurament dels premis, juntament amb el meteoròleg Francesc Mauri. Els alumnes de 2n de Batxillerat de Ciències de la Terra i Medi Ambient de l'IES Intermunicipal van participar al concurs i al lliurament de premis. El grup guanyador va ser el format per les alumnes Marta Gómez, Teresa Roig i Neus Amat, amb el treball anomenat "Passem del CO2 al pàmpol".


 

Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

L’IDAPA, l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), l’Escola de Pastors i Pastores de Catalunya i la Universitat de Lleida organitzen el Congrés, que se celebrarà aquest octubre i comptarà amb 3 seus, el Pont de Suert, Amposta i Igualada.

Notícia

Dilluns 13 de juny, aquesta és la data d'inici del nou model de recollida porta a porta que incorpora cubells amb xip per a totes les fraccions.

Entrevista

Encarna Garcia fa deu anys que treballa en el projecte Bee Happy de Viladecans des de la regidoria de Medi ambient i sostenibilitat. Prenent les abelles com a emblema dels pol·linitzadors, aquest projecte de sensibilització ambiental acosta la biodiversitat urbana als veïns i veïnes. Des que l’any 2016 es va instal·lar el primer apiari urbà oficial de Catalunya a la coberta de l’auditori ATRIUM, el projecte ha anat creixent i actualment compta amb dos ruscs més, situats a la zona de la muntanya i a la costa. Tots tres integren la recerca científica i l’educació ambiental a través de la producció local de mel.

Butlletí