Concurs d'Idees innovadores pel canvi climàtic i viticultura al Penedès

Font: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
15/06/2016 - 09:12

Van guanyar el premi tres alumnes de l'IES Intermunicipal de Sant Sadurní d'Anoia amb el treball anomenat "Passem del CO2 al pàmpol".

El passat 1 de juny, com a punt i final de la Jornada tècnica sobre Canvi Climàtic i viticultura el Penedès celebrada a l'Escola de Vitcultura i Enologia d'Espiells, es van lliurar els premis del Concurs d'Idees innovadores pel canvi climàtic i viticultura al Penedès, organitzat pel servei de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia.

El regidor de Medi Ambient, Toni Sisternas, va fer lliurament dels premis, juntament amb el meteoròleg Francesc Mauri. Els alumnes de 2n de Batxillerat de Ciències de la Terra i Medi Ambient de l'IES Intermunicipal van participar al concurs i al lliurament de premis. El grup guanyador va ser el format per les alumnes Marta Gómez, Teresa Roig i Neus Amat, amb el treball anomenat "Passem del CO2 al pàmpol".


 

Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

La majoria de ponències del congrés se centren en la fitopatologia sostenible i en aspectes innovadors com la substitució del diòxid de sofre per olis essencials encapsulats o l’estimulació de la vinya amb llevats inactius per incrementar, per exemple, els tanins.

Notícia

La mesura pretén minimitzar les emissions a l’atmosfera durant aquestes situacions en què s’incrementen les concentracions de contaminants en l’aire.

Notícia
Foto: Marilyn Barbone/Alamy

Foto: Marilyn Barbone/Alamy

Les opcions dietètiques són la principal causa mundial de mortalitat i degradació ambiental i amenacen la consecució dels objectius de desenvolupament sostenible de l’ONU i de l’Acord sobre París sobre el clima. Un estudi descriu com consumir 15 grups d’aliments diferents s’associa a 5 resultats de salut i 5 aspectes de degradació ambiental.

Butlletí