CONAMA premia el desenvolupament sostenible de municipis de menys de trenta mil habitants

12/09/2011 - 00:00

La Fundació CONAMA ha obert el termini per a la presentació de candidatures a la quarta edició del seu premi a la sostenibilitat de petits i mitjans municipis. Aquest guardó, de caràcter honorífic, distingeix aquells projectes relacionats amb el medi ambient i el desenvolupament sostenible posats en marxa a entitats locals de l'Estat amb una població de menys de trenta mil habitants. El termini per al lliurament de candidatures finalitza el 7 de novembre de 2011.

El IV Premi CONAMA a la sostenibilitat de petits i mitjans municipis està dirigit a totes aquelles entitats locals-ajuntaments, associacions municipals i entitats supramunicipals-que registrin un cens de trenta mil habitants com a màxim. Atenent el cens total de població que tinguin les entitats participants, el premi estableix dues categories: menys de cinc mil habitants i entre cinc mil i trenta mil habitants.

Per a cadascuna de les modalitats obertes a concurs s'atorgarà un premi principal i dos accèssits. El lliurament de premis tindrà lloc durant el V CONAMA Local que se celebrarà del 29 de novembre a l'1 de desembre d'aquest any a Vitoria-Gasteiz, amb motiu del seu nomenament com a Capital Verda Europea 2012. Al llarg d'aquesta trobada es durà a terme una presentació i posada en comú de les experiències premiades.

Addicionalment, s'atorgarà una menció especial per a aquelles candidatures que hagin comptat amb més suport ciutadà a través d'una votació en línia habilitada a la pàgina web de CONAMA. Aquesta votació pública, que té per objecte incrementar la participació ciutadana per aconseguir donar a conèixer les iniciatives i els projectes sostenibles que s'estan duent a terme a escala local, tindrà el pes d'un membre més en la decisió final del jurat.

 

Etiquetes: 
AdjuntMida
Image icon premi_conama.jpg37.01 KB

Relacionats

Article

L’AMB, en col·laboració amb Movement, desde 2018 tira endavant els Premis Bicimpuls que són un reconeixement a les entitats metropolitanes que dediquen el seu treball i esforços per la promoció de la bicicleta a la Metròpolis Barcelona. Així, enguany, els premis Bicimpuls arriben a la seva sisena edició. Les candidatures estan obertes obertes fins al 14 de gener.

Butlletí