Compartir S.L, l'Ajuntament de Granollers i el BACC obtenen el Premi a la Mobilitat Sostenible

30/09/2005 - 00:00
Dintre dels actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, la Generalitat ha lliurat la primera edició dels Premis de la Mobilitat Sostenible i Segura, que reconeixen les millors iniciatives que aposten per un model eficient de transport.
En la categoria d'empresa, la guanyadora ha estat Compartir S.L. per la seva iniciativa de 'car-sharing'. Compartir S. L a través d'un potent cercador al web connecta usuaris de més de 850.000 ciutats i més de 70 països dels 5 continents, els quals de manera senzilla poden contactar amb persones que tenen pensat realitzar trajectes que són coincidents amb el teu viatge. L'aplicació permet fer contactes de trajectes esporàdics (vacances, treball, congressos,..) i també de trajectes regulars (anar a la universitat, al treball, a un lloc en concret d'una ciutat, etc..) i va dirigida a totes aquelles persones que volen viatjar d'una manera econòmica, respectuosa amb el medi ambient, estalviant energia.
Pel que fa a institució pública, ha estat guardonat l'Ajuntament de Granollers pel programa 'Bus a peu' orientat a les escoles. Una iniciativa pionera a tot l'Estat que permet, a través de la participació de voluntariat, que els nens puguin fer el trajecte d'anada i tornada a l'escola caminant junts, i per tant d'una forma sostenible i segura.
Finalment, Bicicleta Club de Catalunya, (BACC) de Terrassa, ha obtingut el premi per a entitats, per la seva contribució al foment de la bicicleta en el marc urbà.
Els lliurament d'aquest primers premis de la mobilitat es va fer durant la jornada 'Mobilitat i Compromisos de Kioto', i va anar a càrrec de diversos representants de la Generalitat: Antoni Fernández, secretari general del Departament de Treball i Indústria; Genoveva Català, secretària general de Medi Ambient i Habitatge i Manel Nada, secretari per a Mobilitat del Departament de Política Territorial i Obres Públiques.
AdjuntMida
Image icon Fotos: Albert Punsola49.69 KB

Relacionats

Butlletí