Comença la substitució dels antics contenidors a El Mansou

Font: Ajuntament de El Masnou
16/03/2016 - 08:44

En el marc del nou contracte de neteja viària i de recollida de residus l'Ajuntament del Masnou està procedint a la col·locació dels nous contenidors i a la retirada progressiva dels contenidors tipus iglú que hi ha ara mateix per a la recollida selectiva de paper i cartró, envasos i vidre.

En primer lloc, es col·locaran els contenidors de 1.100 litres de paper i cartró i envasos, i els de 360 litres de vidre en els punts on actualment hi ha contenidors de fracció resta i orgànica. Un cop instal·lats aquests, es procedirà a la retirada dels contenidors tipus iglú i la col·locació dels nous en aquest punts on actualment hi ha els de reciclatge. 

Amb aquestes intervencions, es passarà dels 55 punts de recollida selectiva que hi ha actualment a uns 160, amb la qual cosa es vol facilitar el reciclatge en apropar els punts de reciclatge als veïns i veïnes.


Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

Aquest és el balanç de les primeres setmanes de funcionament del servei de recollida selectiva, que s'aplica a un miler de llars de vuit urbanitzacions de Mataró.

Notícia

Arrenca la campanya "Arenys ho aporta tot" per incrementar la recollida selectiva de residus

Notícia

El nou servei de l'Ajuntament de Mataró s’engega el proper diumenge 30 d’octubre a totes les urbanitzacions ubicades fora del nucli urbà. Els veïns i veïnes hauran de deixar els diferents residus correctament separats a la porta del seu habitatge segons el calendari i horaris establerts.

Butlletí