Comença la campanya de llançament de la marca EcoBus als vehicles verds de TMB

Font: TMB

09/07/2021 - 12:25

TMB llança, justament coincidint amb la presentació dels nous autobusos elèctrics, la campanya de comunicacióde la nova marca EcoBus, que donarà una imatge nova i substituirà la marca TMB Sostenible. L'acció comunicativa per donar a conèixer aquesta nova identificació als vehicles ambientalment avançats compta amb una pàgina monogràfica al web de TMB, bàner, vídeos, missatges a les xarxes socials, cartells i anuncis als mitjans.

Amb el cel en diferents tonalitats com a destacat protagonista, el lema principal de la campanya és “Els busos que pensen en el planeta”. Els missatges destaquen el full de ruta de l’adopció d’energies verdes, amb el 100% d’incorporacions a la flota de vehicles nets i el 62% d’emissió zero en el període 2021-2024 o l’adopció de la pila d’hidrogen d’emissió zero, amb la contractació de vuit unitats estàndard i l’adjudicació del subministrament d’hidrogen verd mitjançant la que serà primera planta per a ús públic a Espanya.

La nova marca i imatge EcoBus vol posar en valor la clara aposta de TMB per la descarbonització dels seus autobusos, en una continua compra ecològica de material mòbil i electrificació progressiva per ambientalitzar i modernitzar el servei d’autobusos de Barcelona i posicionar la ciutat a l’avantguarda d’Europa els baixos nivells d’emissions de gasos i partícules nocives al medi ambient.


 

Relacionats

Notícia

L’entrada de nous vehicles el 2022, la més alta dels últims 15 anys, suposarà un pas endavant per millorar la mobilitat i el medi ambient a Barcelona

Article

La novel·la gràfica Redibuixar Barcelona es recolza en l’evidència científica per tractar temes com la contaminació atmosfèrica, el soroll o el sedentarisme a la ciutat

Article

La nova Llei de Canvi Climàtic i Transició Energètica té per objectiu global arribar a la naturalitat climàtica el 2050 amb una energia 100 % elèctrica. Què implica l’entrada en vigor d’aquest text? Ho desgranem a continuació.

Butlletí