Ciutats europees i iberoamericanes busquen sinèrgies en sostenibilitat a Vitòria-Gasteiz

Font: CONAMA
08/05/2012 - 00:00
Sant Cugat forma part de la desena de ciutats iberoamericanes i europees que es reuneixen del 9 al 10 de maig a Vitòria-Gasteiz per demostrar que l'aposta per la sostenibilitat en les urbs no solament és possible, sinó que pot convertir-se en la clau del desenvolupament econòmic.

Organitzat per l'Ajuntament de Vitòria-Gasteiz, ciutat que ostenta l'European Green Capital en aquest any 2012, i amb la col · laboració de la Fundación Conama, aquesta trobada busca reforçar el paper de les urbs en la governança global, a més de crear relacions intel·ligents i espais d'oportunitat entre les participants. A poques setmanes de la Cimera Mundial de Rio 20, que té com una de les principals línies de treball l'anomenada economia verda, aquesta reunió de ciutats vol donar suport l'aposta per la sostenibilitat per activar l'economia i posar en valor el paper de les urbs en la resposta dels desafiaments globals.

A la trobada participen ciutats com Rio de Janeiro, Bogotà, Hamburg, Frankfurt, però també Sant Cugat, Málaga, Saragossa, Nantes, José de Costa Rica, Copenhaguen, o la pròpia Vitoria-Gasteiz. Totes aquestes urbs posaran en comú les seves experiències i les seves reflexions sobre els reptes comuns i el networking.

Les jornades se celebraran al Palau de Villa Suso, a Vitòria-Gasteiz. La inscripció per participar en la trobada es pot realitzar al telèfon 945 00 33 50 o al correu electrònic encuentrorio@prismaglobal.es.

Etiquetes: 

Relacionats

Butlletí