Cerdanyola recupera i millora alguns espais públics

L'objectiu és contribuir a millorar la qualitat de vida de tots els ciutadans
Font: Cerdanyola.info
28/01/2009

La regidoria d'Espai Públic i Seguretat Ciutadana de l'ajuntament de Cerdanyola està portant a terme un seguit de treballs de millora a diferents indrets de la ciutat amb l'objectiu de millorar-los, recuperar nous espais d'esbarjo i dignificar els que ja existeixen. Entre d'altres, s'estan realitzant millores a la plaça de Velázquez, situada al barri de les Fontetes, on gràcies a un pla d'ocupació s'estan ampliant les voreres, asfaltant el carrer i reordenant els aparcaments.  Altre indret en el que també es treballa és la plaça del Pla de les Alzines on s'ha canviat la grava del parc infantil per cautxú sintètic, entre d'altres actuacions.

La regidoria també ha reformat el parc infantil situat al carrer de Torrent. En aquest espai es farà una propera actuació per restaurar les voreres i la zona en general que es troba en molt mal estat.

Pel que fa al pont situat sota l'estació de Renfe, s'ha donat una capa de pintura especial per evitar la penjada de cartells i la pintada de grafitis, mentre que a l'aparcament disuasori de la Renfe s'han pintat les parets dels edificis i el pas soterrat de les vies del tren. La regidoria també ha demanat a l'empresa ferroviària que netegi les voreres de les vies per tal de dignificar l'indret.

Relacionats

Acte
05/10/2020
Biblioteca El Castell de Vacarisses
Notícia
Jordi Garcia @LocalPres

Jordi Garcia @LocalPres

Una edició per streaming amb fira virtual, activitats i networking. Encara us hi podeu inscriure i podreu seguir l'emissió en directe des de la mateixa pàgina web congresacusti.cat el dies 14 i 15 d'octubre.

Butlletí