Cerdanyola recupera i millora alguns espais públics

L'objectiu és contribuir a millorar la qualitat de vida de tots els ciutadans
Font: Cerdanyola.info
28/01/2009

La regidoria d'Espai Públic i Seguretat Ciutadana de l'ajuntament de Cerdanyola està portant a terme un seguit de treballs de millora a diferents indrets de la ciutat amb l'objectiu de millorar-los, recuperar nous espais d'esbarjo i dignificar els que ja existeixen. Entre d'altres, s'estan realitzant millores a la plaça de Velázquez, situada al barri de les Fontetes, on gràcies a un pla d'ocupació s'estan ampliant les voreres, asfaltant el carrer i reordenant els aparcaments.  Altre indret en el que també es treballa és la plaça del Pla de les Alzines on s'ha canviat la grava del parc infantil per cautxú sintètic, entre d'altres actuacions.

La regidoria també ha reformat el parc infantil situat al carrer de Torrent. En aquest espai es farà una propera actuació per restaurar les voreres i la zona en general que es troba en molt mal estat.

Pel que fa al pont situat sota l'estació de Renfe, s'ha donat una capa de pintura especial per evitar la penjada de cartells i la pintada de grafitis, mentre que a l'aparcament disuasori de la Renfe s'han pintat les parets dels edificis i el pas soterrat de les vies del tren. La regidoria també ha demanat a l'empresa ferroviària que netegi les voreres de les vies per tal de dignificar l'indret.

Relacionats

Notícia

Els dies 14 i 15 d'octubre del 2020 s'emetrà en streaming i des de Sant Cugat del Vallès la 3a edició d’acusti.cat, el Congrés d’Acústica de Catalunya. L'esdeveniment comptarà amb diverses activitats de debat i reflexió paral·leles entorn els reptes i dilemes al voltant de la problemàtica del soroll. 

Article

L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha reduït a la meitat el consum energètic per climatitzar la piscina municipal coberta gràcies a la instal·lació de 160 panells solars híbrids​

Article
S’ha reduït la potència a equipaments tancats per la COVID-19

Setze ajuntaments es van interessar per la proposta del Servei Comarcal de Gestió Energètica i Aigua (SCGEA) del Consell Comarcal del Vallès Oriental d’ajustar la potència contractada en aquells equipaments que estaven tancats per la COVID-19.

Butlletí