Castellví de Rosanes manté el seu nivell de recollida selectiva

El municipi negocia incorporar nous contenidors de paper i cartró
Font: Aj. Castellví de Rosanes
30/01/2009 - 00:00
El vostre municipi és també notícia? Contacteu amb nosaltres: redaccio@sostenible.es

Castellví de Rosanes va mantenir el mateix nivell de recollida selectiva l'any passat respecte a l'any anterior segons dades d'un informe d'aquest servei gestionat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat. En vidre va recollir 33.680 kgs -l'única fracció que ha disminuït-; en paper i cartró, 40.911 kgs.; i en envasos lleugers, 23.287 kgs.

D'altra banda, el consistori està negociant amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat la incorporació de nous contenidors de paper i cartró que serien distribuïts per tot el municipi. Mentrestant, s'ha fet una redistribució de les minideixalleries del casc urbà i s'ha instal·lat una nova màquina de recollida de llaunes a la pista poliesportiva. Les minideixalleries ara es troben ubicades als baixos de l'Ajuntament i davant del CEIP Mare de Déu de Montserrat. En cada minideixalleria urbana es recullen set productes amb set entrades direccionades a set dipòsits independents. Els set productes escollits inicialment són dos dipòsits per piles i bateries de mòbil, un dipòsit per a CD-DVD, un dipòsit per a telèfons mòbils, un dipòsit per a cartutxos d'impressora d'injecció, un dipòsit per a bombetes de baix consum i un dipòsit per a bombetes convencionals i halògenes.

Segons un informe presentat per Blipvert, que és l'empresa qui gestiona la recollida, les piles, bateries de mòbil, CD-DVD i les bombetes són el material més recollit a Castellví de Rosanes.

Relacionats

Notícia

Santa Coloma de Cervelló ha posat en marxa el sistema de recollida d’escombraries porta a porta, amb l’objectiu d’incrementar de manera considerable el percentatge de residus que es recuperen al nostre municipi.

Notícia

L'Ajuntament de Viladecans va guanyar el Premi 2022 per la iniciativa “Viladecans Repara”, que impulsa la reparació i donar vida a objectes sota el mantra de "Reutilitza, repara, regaudeix".

Notícia

El ple del Prat ha donat el tret de sortida per cercar socis per a la Comunitat Ciutadana d’Energia, Energia del Prat, que es vehicularà a través d’una societat publicocomunitària. S’han aprovat per unanimitat les condicions del concurs per optar a participar de la comunitat, com a accionista privat o mitjançant l’associació d’usuaris que hi canalitzarà la participació ciutadana

Butlletí