Castellolí implanta l’App Línia verda

Font: Ajuntament de Castellolí
18/02/2016 - 09:25

Línia Verda és una eina que serveix de canal directe de comunicació amb l’Ajuntament de Castellolí per les incidències localitzades dins del municipi i que afectin als diferents serveis i a l’equipament urbà.

El procediment d’instal·lació al mòbil és gratuït i senzill. Descarregueu l’App des de Play Store o App Store.

Aquest sistema de gestió d’incidències des del mòbil ajudarà molt a executar les funcions pròpies de l’ajuntament, guanyarem en la coordinació i en el control dels diferents serveis: residus, civisme, entorn, jardins, animals de companyia i altres tipologies.

Des del nou web www.liniaverdacastelloli.cat també podreu fer consultes de temes relacionats amb el medi ambient i comunicar les incidències

Municipis: 
Etiquetes: 

Relacionats

Acte
05/04/2020 - 10:00
Raval de Sant Jaume. Calaf
Article

En els darrers anys la situacions cícliques de manca de reserva d’aigua de l’aqüífer Carme-Capellades ha ocasionat escenaris on l’abastament d’aigua del sistemes d’abastament de la zona ha quedat seriosament compromès. 

Notícia

L’Ajuntament de Masquefa seguirà desplegant al llarg d’enguany campanyes de sensibilització i de comunicació sobre els importants efectes negatius en el medi ambient i en l’economia del municipi i de tots els seus veïns que provoca la generació de residus impropis a les àrees de contenidors distribuïdes arreu del poble.

Butlletí