Castelldefels transforma els antics quioscos en desús en minideixalleries

Font: elCastell

11/12/2018 - 17:40

El passat dissabte 27 d'octubre es va posar en marxa una mini deixalleria a l'antic quiosc de premsa de la plaça Catalunya. Està previst que s'habilitin més punts de recollida similars als quioscos de premsa que han quedat en desús a diversos punts del municipi perquè hi tingui accés tota la ciutadania. En total  hauran 5 minideixalleries a Castelldefels distribuïdes per tota la ciutat. Cada dia, de dimarts a dissabte, donaran servei a una zona. L'horari de funcionament d'aquestes minideixalleries serà de 10 a 13 h i de 16 a 19 hores.

Els residus que es podran portar a aquestes noves instal·lacions de recollida són residus especials de mida petita com piles, discos compactes, petits electrodomèstics, mòbils vells, bombetes, i oli domèstic, entre d'altres.

“Es imprescindible que  aquests residus no s'aboquin als contenidors  ni es deixin a la via pública per poder fer-ne un tractament adequat que no suposi una agressió per a l'entorn”, va destacar la presidenta del SAC (Serveis Ambientals de Castelldefels), la regidora Candela López (Movem).


 

Categories: 

Relacionats

Article

Més de 1.800 persones es van passar dissabte per alguna de les 74 parades instal·lades a la plaça de l’Església · En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, va apostar un cop més per les 3R (Reduir, Reutilitzar i Reciclar)

Article

Banderes Verdes premia l’esforç de l’hostaleria local i dels ajuntaments amb el reciclatge d’envasos de vidre i la lluita contra el canvi climàtic · 215 bars, restaurants i guinguetes de la localitat s’han sumat enguany a la iniciativa en col·laboració amb l’Ajuntament de Castelldefels i Ecovidrio · La ciutat la va guanyar per primer cop l’any 2021

Notícia

Es tracta d’una iniciativa que vol donar suport als professionals d’hotels, restaurants i bars de la ciutat en la correcta gestió dels residus que generen. Informadors d’Ecovidrio visitaran els establiments del sector els propers dies.

Butlletí