Castelldefels transforma els antics quioscos en desús en minideixalleries

Font: elCastell

11/12/2018 - 17:40

El passat dissabte 27 d'octubre es va posar en marxa una mini deixalleria a l'antic quiosc de premsa de la plaça Catalunya. Està previst que s'habilitin més punts de recollida similars als quioscos de premsa que han quedat en desús a diversos punts del municipi perquè hi tingui accés tota la ciutadania. En total  hauran 5 minideixalleries a Castelldefels distribuïdes per tota la ciutat. Cada dia, de dimarts a dissabte, donaran servei a una zona. L'horari de funcionament d'aquestes minideixalleries serà de 10 a 13 h i de 16 a 19 hores.

Els residus que es podran portar a aquestes noves instal·lacions de recollida són residus especials de mida petita com piles, discos compactes, petits electrodomèstics, mòbils vells, bombetes, i oli domèstic, entre d'altres.

“Es imprescindible que  aquests residus no s'aboquin als contenidors  ni es deixin a la via pública per poder fer-ne un tractament adequat que no suposi una agressió per a l'entorn”, va destacar la presidenta del SAC (Serveis Ambientals de Castelldefels), la regidora Candela López (Movem).


 

Categories: 

Relacionats

Article

És el reconeixement físic i simbòlic que Ecovidrio atorga al municipi que més implicació ha demostrat en la campanya "Moviment Banderes Verdes 2021", convertint-se en el referent del reciclatge d'envasos de vidre, la lluita contra el canvi climàtic i la cura de les nostres costes

Notícia
Foto: El Castell

Foto: El Castell

L'Ajuntament de Castelldefels dona suport a l´Àrea Metropolitana de Barcelona en la campanya de millora de la recollida selectiva dels 36 municipis metropolitans

Entrevista

“El temps dels grans discursos ha acabat. És el moment de l’acció, i l’acció es demostra amb els pressupost”. Amb aquesta contundència Xesco Gomar, president de la Xarxa i diputat d’Acció Climàtica, mostra el seu compromís per recolzar el lideratge dels municipis en la transició energètica o la gestió de residus. Ens parla en aquesta entrevista, arrel de la 22a Assemblea de la Xarxa, dels 70 milions d’euros del pla Renovables 2030, ja invertits en més de 130 projectes municipals o la necessitat accions supramunicipals per recolzar l’acompliment dels objectius europeus de reciclatge.

Butlletí