Castellbisbal acull una trobada d'escoles bressol verdes

Font: Ajuntament de Castellbisbal
22/04/2016 - 09:20

Llars d'infants del Vallès Occidental, de l'Alt Penedès i del Baix Llobregat es van reunir a Castellbisbal.

L' Escola Bressol La Caseta ha acollit la Trobada Territorial d'Escoles Bressol Verdes que ha reunit llars d'infants de les comarques de l'Alt Penedès, el Baix Llobregat i el Vallès Occidental. 

Es tracta d'una trobada que aquests centres educatius fan de forma periòdica i en les quals comparteixen les experiències que han dut a terme en els darrers mesos relacionades amb qüestions d'educació mediambiental.

Programa Escoles Verdes

Les escoles verdes són centres educatius que participen el el Programa Escoles Verdes que impulsa el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. L'objectiu d'aquesta iniciativa és ajudar als centres perquè incorporin els valors de la sostenibilitat i el respecte i la cura per l'entorn en tots els àmbits de la vida escolar.


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Article

El Programa d'Educació per a la Sostenibilitat a Terrassa 2023/24 inclou 66 tallers pels cicles d'infantil, primària i secundària. La majoria de centres educatius de Terrassa han incorporat al seu currículum el Programa d'Educació per a la Sostenibilitat (PEST), que cada curs ofereix l'Ajuntament a través del servei de Medi Ambient i Sostenibilitat.​

Article

ACTUA X 25 és el nom de la iniciativa que aglutina totes les accions que formen part dels actes de celebració dels 25 anys de la Xarxa d’Escoles Verdes.

Notícia

“Operació Aigua” vol conscienciar la ciutadania sobre la situació actual d'estrès hídric i la disponibilitat d’aigua en el futur, sobre els usos i abusos que en fem com a societat, així com sobre l’impacte que aquestes accions tenen en el medi natural. La mostra va dirigida a tots els públics.

Butlletí