Canovelles comença a repartir bosses reutilitzables

La campanya 'Reutilitza'm. Menys és més' pretén reduir el consum de bosses de plàstic
Font: Aj. Canovelles
21/06/2009
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

L'ajuntament de Canovelles  ha engegat la campanya de conscienciació Reutilitza'm. Menys és més, amb l'objectiu reduir el consum de bosses de plàstic a l'hora de fer la compra. S'ha de tenir en compte que una bossa de plàstic té una vida útil curta (12 minuts) i necessita d'una gran quantitat d'aigua i energia per fabricar-se, a més del cost ambiental de l'explotació del petroli.

Les bosses es repartiran entre els comerços col·laboradors del municipi, que oferiran una bossa a cada client a partir d'aquest dissabte 27 de juny. La campanya estarà reforçada amb els aplicatius de '- és +' que promou l'Agència de Residus del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya.

Relacionats

Article
S’ha reduït la potència a equipaments tancats per la COVID-19

Setze ajuntaments es van interessar per la proposta del Servei Comarcal de Gestió Energètica i Aigua (SCGEA) del Consell Comarcal del Vallès Oriental d’ajustar la potència contractada en aquells equipaments que estaven tancats per la COVID-19.

Notícia

Tot i els darrers incidents ocorreguts els darrers mesos, com l’incendi d’una fàbrica de dissolvents a Montornès del Vallès i el temporal Gloria, que l’han afectat directament, és un fet la recuperació del riu Besòs i el bon estat de qualitat de l’aigua i dels entorns de la conca en el seu conjunt. 

Butlletí