Canet de Mar rebaixa la taxa de recollida d'escombraries als usuaris de la deixalleria

11/01/2012

L'Ajuntament de Canet de Mar aplicarà de nou una rebaixa d'un 5% en la taxa de recollida d'escombraries a les famílies que facin ús de la Deixalleria i la Minideixalleria. Aquest 2012 però, la novetat és que es disminueix el nombre de cops que cal anar a l'equipament. Si fins ara eren dotze vegades, aquest any la bonificació s'aplicarà quan s'hi vagi vuit cops.

L'Àrea de Medi Ambient aplica aquesta mesura per premiar aquells ciutadans que facin l'esforç d'anar directament al centre de gestió de residus municipal i motivar la població a fer una correcta gestió dels residus des de casa.

Els ciutadans que es vulguin beneficiar d'aquesta bonificació cal que demanin una targeta magnètica on quedaran enregistrades les entrades que facin a la deixalleria.

 

 

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon Foto: Aj. Canet de Mar66.42 KB

Relacionats

Notícia

L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Canet de Mar inicia aquesta campanya amb la intenció de reduir l'incivisme que fa que moltes persones abandonin a la via pública bosses de residus mal separats o fora del dia corresponent. Consta d'accions de sensibilització i conscienciació, amb atenció pesonalitzada als veïns de domicilis que no participin correctament de la recollida selectiva. Es comptarà amb la col·laboració de la Policia Local per sancionar les persones reincidents. 

Acte
09/05/2019
Lloc: Greenwalker – Let’s Clean Up Europe. Plaça Universitat. Canet de Mar
Notícia

A partir del gener, la regidoria de Medi Ambient i l'ARCA del Maresme implantaran lleugeres modificacions per millorar-ne la gestió i reduir molèsties als veïns

Butlletí