Canet de Mar rebaixa la taxa de recollida d'escombraries als usuaris de la deixalleria

11/01/2012

L'Ajuntament de Canet de Mar aplicarà de nou una rebaixa d'un 5% en la taxa de recollida d'escombraries a les famílies que facin ús de la Deixalleria i la Minideixalleria. Aquest 2012 però, la novetat és que es disminueix el nombre de cops que cal anar a l'equipament. Si fins ara eren dotze vegades, aquest any la bonificació s'aplicarà quan s'hi vagi vuit cops.

L'Àrea de Medi Ambient aplica aquesta mesura per premiar aquells ciutadans que facin l'esforç d'anar directament al centre de gestió de residus municipal i motivar la població a fer una correcta gestió dels residus des de casa.

Els ciutadans que es vulguin beneficiar d'aquesta bonificació cal que demanin una targeta magnètica on quedaran enregistrades les entrades que facin a la deixalleria.

 

 

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon Foto: Aj. Canet de Mar66.42 KB

Relacionats

Acte
09/05/2019
Lloc: Greenwalker – Let’s Clean Up Europe. Plaça Universitat. Canet de Mar
Acte
20/11/2019
Biblioteca de Tordera. Joan Maragall, 6. Tordera
Notícia

Jornada de treball amb alcaldes, regidors i tècnics de dels municipis d'Argentona, Cabrera de Mar, Òrrius i Dosrius per fer els primers passos per a la implementació del projecte de Simbiosi industrial aa les Quatre Ribes. La proposta se centra en implementar l’economia circular tant en el teixit productiu com en el comercial.

Butlletí