Canet de Mar celebra el Festival de les Arts Orgàniques

Sis entitats del municipi explicaran el cicle de vida de la matèria orgànica i com de fàcil i necessari és separar aquesta fracció
Font: Aj. Canet de Mar
10/03/2010

El proper dissabte 13 de març, Canet de Mar celebrarà el Festival de les Arts Orgàniques, el qual s'ha concebut com una eina de participació on sis entitats del municipi explicaran d'una forma artística el cicle de vida de la matèria orgànica i com de fàcil i necessari és separar la brossa orgànica.

Segons informa el consistori, aquest festival és la culminació de la campanya "L'Art de Separar l'Orgànica", que va començar amb un concurs escolar sobre imatges orgàniques en què hi van participar els centres educatius de Canet de Mar. De fet, la millor imatge, segons un jurat format per persones del món artístic de Canet, ha estat la imatge de la campanya.

L'acte comptarà amb espectacles de dansa, teatre, música i clown. El grup Perkutes de Canet, l'Artgrup dels Vents, l'Escola de Dansa Natàlia Prior, el grup de 1r de batxillerat de l'IES Lluís Domènech i Montaner, el grup de 4t de primària del Col·legi Yglesias i el clown Paku Pillu han volgut col·laborar en aquesta campanya de reforç de la recollida de la matèria orgànica.

Municipis: 

Relacionats

Acte
09/05/2019
Lloc: Greenwalker – Let’s Clean Up Europe. Plaça Universitat. Canet de Mar
Acte
20/11/2019
Biblioteca de Tordera. Joan Maragall, 6. Tordera
Notícia

Jornada de treball amb alcaldes, regidors i tècnics de dels municipis d'Argentona, Cabrera de Mar, Òrrius i Dosrius per fer els primers passos per a la implementació del projecte de Simbiosi industrial aa les Quatre Ribes. La proposta se centra en implementar l’economia circular tant en el teixit productiu com en el comercial.

Butlletí