Canet de Mar celebra el Festival de les Arts Orgàniques

Sis entitats del municipi explicaran el cicle de vida de la matèria orgànica i com de fàcil i necessari és separar aquesta fracció
Font: Aj. Canet de Mar
10/03/2010

El proper dissabte 13 de març, Canet de Mar celebrarà el Festival de les Arts Orgàniques, el qual s'ha concebut com una eina de participació on sis entitats del municipi explicaran d'una forma artística el cicle de vida de la matèria orgànica i com de fàcil i necessari és separar la brossa orgànica.

Segons informa el consistori, aquest festival és la culminació de la campanya "L'Art de Separar l'Orgànica", que va començar amb un concurs escolar sobre imatges orgàniques en què hi van participar els centres educatius de Canet de Mar. De fet, la millor imatge, segons un jurat format per persones del món artístic de Canet, ha estat la imatge de la campanya.

L'acte comptarà amb espectacles de dansa, teatre, música i clown. El grup Perkutes de Canet, l'Artgrup dels Vents, l'Escola de Dansa Natàlia Prior, el grup de 1r de batxillerat de l'IES Lluís Domènech i Montaner, el grup de 4t de primària del Col·legi Yglesias i el clown Paku Pillu han volgut col·laborar en aquesta campanya de reforç de la recollida de la matèria orgànica.

Municipis: 

Relacionats

Notícia

Des de les àrees de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Canet de Mar treballen per tal de poder fer un ús eficient de l'energia des de les dependències municipals. Per aquest motiu, en les últimes setmanes s'ha dut a terme la instal·lació de termòmetres en els diferents despatxos que hi ha a l'edifici principal del consistori i a l'edifici de Serveis Tècnics. 

Notícia

L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Canet de Mar inicia aquesta campanya amb la intenció de reduir l'incivisme que fa que moltes persones abandonin a la via pública bosses de residus mal separats o fora del dia corresponent. Consta d'accions de sensibilització i conscienciació, amb atenció pesonalitzada als veïns de domicilis que no participin correctament de la recollida selectiva. Es comptarà amb la col·laboració de la Policia Local per sancionar les persones reincidents. 

Article
Va ser el primer municipi amb aquest sistema a Catalunya

Actualment, Tiana està posicionat com el poble de l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb el percentatge més elevat de recollida selectiva.

Butlletí