Canet de Mar celebra el Festival de les Arts Orgàniques

Sis entitats del municipi explicaran el cicle de vida de la matèria orgànica i com de fàcil i necessari és separar aquesta fracció
Font: Aj. Canet de Mar
10/03/2010 - 00:00

El proper dissabte 13 de març, Canet de Mar celebrarà el Festival de les Arts Orgàniques, el qual s'ha concebut com una eina de participació on sis entitats del municipi explicaran d'una forma artística el cicle de vida de la matèria orgànica i com de fàcil i necessari és separar la brossa orgànica.

Segons informa el consistori, aquest festival és la culminació de la campanya "L'Art de Separar l'Orgànica", que va començar amb un concurs escolar sobre imatges orgàniques en què hi van participar els centres educatius de Canet de Mar. De fet, la millor imatge, segons un jurat format per persones del món artístic de Canet, ha estat la imatge de la campanya.

L'acte comptarà amb espectacles de dansa, teatre, música i clown. El grup Perkutes de Canet, l'Artgrup dels Vents, l'Escola de Dansa Natàlia Prior, el grup de 1r de batxillerat de l'IES Lluís Domènech i Montaner, el grup de 4t de primària del Col·legi Yglesias i el clown Paku Pillu han volgut col·laborar en aquesta campanya de reforç de la recollida de la matèria orgànica.

Municipis: 

Relacionats

Article

El procés de participació engegat pels Ajuntaments de Malgrat de Mar i Blanes entre febrer i març conclou la voluntat de la ciutadania, que hi va prendre part, d’augmentar el grau de protecció de la desembocadura del riu Tordera. 311 persones -229 a través de la web de l’Ajuntament de Malgrat i 82, de la de Blanes- van participar en les enquestes per expressar la seva opinió amb relació a l'ordenança per regular els usos i l’accés a la desembocadura, i a la declaració de reserva natural parcial d’aquest espai.

Acte
01/07/2021 - 00:00
Biblioteca P. Gual i Pujades. Riera Sant Domènec 1. Canet de Mar
Notícia
El regidor de Justícia Ambiental, Ecologisme i Transició Energètica, Raúl Broto, i la representant de Labdoo, Elena Parpal.

El regidor de Justícia Ambiental, Ecologisme i Transició Energètica, Raúl Broto, i la representant de Labdoo, Elena Parpal.

L'Ajuntament de Mollet del Vallès posa en marxa un projecte de recollida d’ordinadors portàtils antics o en desús. Els dispositius s’entregaran després a centres educatius o persones en situació de vulnerabilitat de la ciutat. El projecte es basarà en el protocol d’actuació de la ONG Labdoo, que es dedica a recollir ordinadors antics per actualitzar-los i repartir-los arreu del món.

Butlletí