Campanya per reduir l'ús de bosses de plàstic al mercat ambulant d'Olesa

Font: Olesa de Montserrat
07/03/2016 - 08:52

L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat repartirà entre els paradistes bosses de tela vermella amb cremallera per tal que les distribueixin entre els seus clients.

La regidoria de Economia i Ocupació, conjuntament amb la de Medi Ambient, estan portant a terme una campanya per reduir les borses de plàstic que utilitzen els clients del Mercat Ambulant. Al llarg de quatre divendres, a partir d’aquesta setmana, es farà difussió de la campanya amb el repartiment de fulletons informatius, i el que és més important, amb el repartiment de bosses de tela vermella amb cremallera. Les bosses, amb el lema "Divendres vine al mercat", es repartiran entre els paradistes, que a la vegada les distribuiran entre els seus clients.

La campanya és possible gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona adreçada a accions emmarcades en mercats ambulants. D’aquí que, de moment, no es faci extensiva al mercat municipal, segons ha explicat un dels tècnics del departament de promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Olesa, Josep Estruch. Estruch ha assegurat que els paradistes del mercat ambulant dels divendres han acollit la idea de manera molt positiva, i per tant, seran ells els encarregats de distribuir les bosses entre els seus clients.

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Els dies 3 i 6 de febrer els Mercats Municipals del Sagarra i Singuerlín a Santa Coloma de Gramenet estan acollint, respectivament, la quarta edició de la campanya “La bossa o la vida”, en horari de 8:30 a 13:30 h. El propòsit final és la sensibilització tant a comerciants com a ciutadania del consum excessiu de bosses de plàstic i les  nefastes conseqüències pel Medi Ambient.  

Notícia
S'ha programat del 18 al 20 de setembre

És una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Notícia

Ecovidrio i la Unió Esportiva Santboiana van impulsar des de mitjans de febrer la campanya a 'Aquest partit el guanyem nosaltres', per reciclar el pes del primer equip del club en envasos de vidre.

Butlletí