Campanya per reduir l'ús de bosses de plàstic al mercat ambulant d'Olesa

Font: Olesa de Montserrat
07/03/2016 - 08:52

L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat repartirà entre els paradistes bosses de tela vermella amb cremallera per tal que les distribueixin entre els seus clients.

La regidoria de Economia i Ocupació, conjuntament amb la de Medi Ambient, estan portant a terme una campanya per reduir les borses de plàstic que utilitzen els clients del Mercat Ambulant. Al llarg de quatre divendres, a partir d’aquesta setmana, es farà difussió de la campanya amb el repartiment de fulletons informatius, i el que és més important, amb el repartiment de bosses de tela vermella amb cremallera. Les bosses, amb el lema "Divendres vine al mercat", es repartiran entre els paradistes, que a la vegada les distribuiran entre els seus clients.

La campanya és possible gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona adreçada a accions emmarcades en mercats ambulants. D’aquí que, de moment, no es faci extensiva al mercat municipal, segons ha explicat un dels tècnics del departament de promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Olesa, Josep Estruch. Estruch ha assegurat que els paradistes del mercat ambulant dels divendres han acollit la idea de manera molt positiva, i per tant, seran ells els encarregats de distribuir les bosses entre els seus clients.

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Article

Les minideixalleries mòbils que s’apropen als barris ara contaminen menys. S'ha substituït el vehicle del servei per un d’elèctric, que se suma al vehicle de gas que fa servir des de la tardor l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Article

El Pacte de Viladecans pel Clima posa en marxa 8 accions per fer front al malbaratament alimentari

Article

L'Ajuntament d'Igualada valora com un èxit la campanya "Mercats més sostenibles" al Mercat de la Masuca. L’acció ha estat possible gràcies a la col·laboració entre el departament de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Igualada, el Mercat de la Masuca i l’escola Pia, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Butlletí