Calaf planta 47 noves alzines al Bosc dels Nadons

Aquesta iniciativa pretén vincular l'arrel al municipi amb la respecte pel medi ambient, plantant una alzina per cada nadó nascut al poble
Font: Ajuntament de Calaf
11/05/2010

Calaf ha celebrat aquest cap de setmana una nova edició del projecte 'Arrela't a Calaf'. Aquesta iniciativa pretén vincular l'arrel al municipi propi amb la respecte pel medi ambient. I ho fa plantant una alzina per cada nadó nascut al poble. Així doncs, aquest diumenge 9 de maig 47 famílies, corresponents als naixements del mes de març, van aplegar-se al convent de Sant Francesc i van plantar un arbre en el ‘Bosc dels Nadons' que portarà una placa amb el nom de cada infant i la data de naixement.

L'acte va comptar amb l'assistència del president del Consell Comarcal, Marc Castells, qui va destacar l'originalitat i el valor d'aquesta idea, de relacionar els naixements, els infants i les famílies amb la cura de l'entorn. Amb questa iniciativa, de 5 anys d'història, ja són 179 les alzines plantades al bosc del convent.  

Municipis: 

Relacionats

Acte
14/04/2019
Calaf
Notícia

L’Ajuntament de Masquefa seguirà desplegant al llarg d’enguany campanyes de sensibilització i de comunicació sobre els importants efectes negatius en el medi ambient i en l’economia del municipi i de tots els seus veïns que provoca la generació de residus impropis a les àrees de contenidors distribuïdes arreu del poble.

Notícia

La Comissió d'Estudi que -integrada per regidors del consistori, tècnics i representants dels consells de districte- haurà de redactar i presentar una memòria, un treball que haurà de servir de base per a la resolució de l’expedient, havent de contemplar aspectes socials, financers, tècnics i jurídics de l’activitat, la seva forma d’exercici i gestió, entre d’altres, que justifiquin el millor règim i forma de gestió del servei de l'aigua.

Butlletí