Calaf planta 47 noves alzines al Bosc dels Nadons

Aquesta iniciativa pretén vincular l'arrel al municipi amb la respecte pel medi ambient, plantant una alzina per cada nadó nascut al poble
Font: Ajuntament de Calaf
11/05/2010

Calaf ha celebrat aquest cap de setmana una nova edició del projecte 'Arrela't a Calaf'. Aquesta iniciativa pretén vincular l'arrel al municipi propi amb la respecte pel medi ambient. I ho fa plantant una alzina per cada nadó nascut al poble. Així doncs, aquest diumenge 9 de maig 47 famílies, corresponents als naixements del mes de març, van aplegar-se al convent de Sant Francesc i van plantar un arbre en el ‘Bosc dels Nadons' que portarà una placa amb el nom de cada infant i la data de naixement.

L'acte va comptar amb l'assistència del president del Consell Comarcal, Marc Castells, qui va destacar l'originalitat i el valor d'aquesta idea, de relacionar els naixements, els infants i les famílies amb la cura de l'entorn. Amb questa iniciativa, de 5 anys d'història, ja són 179 les alzines plantades al bosc del convent.  

Municipis: 

Relacionats

Acte
14/04/2019
Calaf
Article
La mitjana de recollida selectiva arriba al 75%

El passat 4 de març es va iniciar el servei de recollida en àrees tancades a Calonge de Segarra, Castellfollit de Riubregós, Pujalt, Sant Martí Sesgueioles i Sant Pere Sallavinera.

Article

El xot és una espècie que es pot trobar a Catalunya des de la primavera fins a la tardor, quan migra cap a l’Àfrica en busca de millors temperatures

Butlletí