Calaf planta 47 noves alzines al Bosc dels Nadons

Aquesta iniciativa pretén vincular l'arrel al municipi amb la respecte pel medi ambient, plantant una alzina per cada nadó nascut al poble
Font: Ajuntament de Calaf
11/05/2010

Calaf ha celebrat aquest cap de setmana una nova edició del projecte 'Arrela't a Calaf'. Aquesta iniciativa pretén vincular l'arrel al municipi propi amb la respecte pel medi ambient. I ho fa plantant una alzina per cada nadó nascut al poble. Així doncs, aquest diumenge 9 de maig 47 famílies, corresponents als naixements del mes de març, van aplegar-se al convent de Sant Francesc i van plantar un arbre en el ‘Bosc dels Nadons' que portarà una placa amb el nom de cada infant i la data de naixement.

L'acte va comptar amb l'assistència del president del Consell Comarcal, Marc Castells, qui va destacar l'originalitat i el valor d'aquesta idea, de relacionar els naixements, els infants i les famílies amb la cura de l'entorn. Amb questa iniciativa, de 5 anys d'història, ja són 179 les alzines plantades al bosc del convent.  

Municipis: 

Relacionats

Acte
05/04/2020 - 10:00
Raval de Sant Jaume. Calaf
Notícia
També avancen les obres dels projectes de biomassa a Vilassar de Dalt i Argentona

Ja ha quedat instal·lada la caldera de biomassa d’estella forestal que ha de servir per abastir equipaments municipals de Santa Margarida de Montbui, a la comarca de l’Anoia. Les obres s’han fet en el marc del projecte “Biomassa pel clima”, finançat pel fons europeu FEDER i la Diputació de Barcelona.

Notícia

Calaf aconsegueix els seus millors resultats en recollida selectiva arribant quasi al 50%. Tot i això, l'Ajuntament està treballant en implementar un nou sistema de recollida, la recollida porta a porta, que en el millor dels casos permetria assolir nivells superiors al 90%.

Butlletí