Bilbao rep un premi internacional per millorar el seu paisatge natural i urbanístic

Font: Efe Verde
31/10/2011

La ciutat de Bilbao ha estat guardonada amb el premi internacional LivCom Awards que reconeix la seva capacitat per construir "una comunitat local sostenible i habitable" des d'una perspectiva ambiental en el seu procés de regeneració urbanística.

La distinció ha estat concedida a la capital biscaïna en l'apartat referit a la "Millora dels Paisatges Natural i Construït", segons ha informat avui el seu Ajuntament en un comunicat.

El lliurament del guardó va tenir lloc a la ciutat sud-coreana de Songpa en el transcurs d'un sopar de gala, i va ser recollit per Juan Féliz Madariaga, director general de l'empresa municipal de promoció exterior Bilbao Next.

Els premis LivCom Awards van ser instituïts el 1997, estan avalats pel Programa de l'ONU per al Medi Ambient i constitueixen l'únic certamen al món que reconeix el treball de les ciutats en gestió mediambiental, precisa el consistori bilbaí.

L'objectiu d'aquests guardons és estimular la innovació i el lideratge per crear "entorns vibrants i ecològicament sostenibles"

Relacionats

Article
També es van lliurar els Premis escoles verdes 2019

El passat 21 de novembre a la tarda va tenir lloc a la Facultat de Ciències de la Universitat de Girona, l’acte de lliurament del Premi Medi Ambient 2019 de la Generalitat de Catalunya i del Premi Escoles Verdes 2019. Aquest any el Premi Medi Ambient, en les modalitats de recerca i iniciativa s’ha emmarcat en la temàtica de conservació de la biodiversitat vegetal.

Article

El Departament de Territori i Sostenibilitat convoca el Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya 2019 per reconèixer públicament la tasca de persones físiques i jurídiques a favor del medi ambient. Enguany el Premi s’emmarca en la temàtica de la conservació del patrimoni natural i la biodiversitat, particularment en la conservació i la protecció de la biodiversitat vegetal a Catalunya. El termini de presentació de les candidatures és del 6 de juliol fins al 16 de setembre de 2019, inclòs.

Butlletí