Bilbao rep un premi internacional per millorar el seu paisatge natural i urbanístic

Font: Efe Verde
31/10/2011 - 00:00

La ciutat de Bilbao ha estat guardonada amb el premi internacional LivCom Awards que reconeix la seva capacitat per construir "una comunitat local sostenible i habitable" des d'una perspectiva ambiental en el seu procés de regeneració urbanística.

La distinció ha estat concedida a la capital biscaïna en l'apartat referit a la "Millora dels Paisatges Natural i Construït", segons ha informat avui el seu Ajuntament en un comunicat.

El lliurament del guardó va tenir lloc a la ciutat sud-coreana de Songpa en el transcurs d'un sopar de gala, i va ser recollit per Juan Féliz Madariaga, director general de l'empresa municipal de promoció exterior Bilbao Next.

Els premis LivCom Awards van ser instituïts el 1997, estan avalats pel Programa de l'ONU per al Medi Ambient i constitueixen l'únic certamen al món que reconeix el treball de les ciutats en gestió mediambiental, precisa el consistori bilbaí.

L'objectiu d'aquests guardons és estimular la innovació i el lideratge per crear "entorns vibrants i ecològicament sostenibles"

Relacionats

Article

L’AMB, en col·laboració amb Movement, desde 2018 tira endavant els Premis Bicimpuls que són un reconeixement a les entitats metropolitanes que dediquen el seu treball i esforços per la promoció de la bicicleta a la Metròpolis Barcelona. Així, enguany, els premis Bicimpuls arriben a la seva sisena edició. Les candidatures estan obertes obertes fins al 14 de gener.

Butlletí