Bilbao rep un premi internacional per millorar el seu paisatge natural i urbanístic

Font: Efe Verde
31/10/2011 - 00:00

La ciutat de Bilbao ha estat guardonada amb el premi internacional LivCom Awards que reconeix la seva capacitat per construir "una comunitat local sostenible i habitable" des d'una perspectiva ambiental en el seu procés de regeneració urbanística.

La distinció ha estat concedida a la capital biscaïna en l'apartat referit a la "Millora dels Paisatges Natural i Construït", segons ha informat avui el seu Ajuntament en un comunicat.

El lliurament del guardó va tenir lloc a la ciutat sud-coreana de Songpa en el transcurs d'un sopar de gala, i va ser recollit per Juan Féliz Madariaga, director general de l'empresa municipal de promoció exterior Bilbao Next.

Els premis LivCom Awards van ser instituïts el 1997, estan avalats pel Programa de l'ONU per al Medi Ambient i constitueixen l'únic certamen al món que reconeix el treball de les ciutats en gestió mediambiental, precisa el consistori bilbaí.

L'objectiu d'aquests guardons és estimular la innovació i el lideratge per crear "entorns vibrants i ecològicament sostenibles"

Relacionats

Notícia
Deltebre, Viladecans i el Vallès Occidental reconeguts

S'han lliurat els Premis Ciutat Sostenible, que des de fa 18 anys lliura la Fundació Fòrum Ambiental, amb el suport del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic i la col·laboració d'Ecoembes, com a reconeixement als municipis i ens locals supramunicipals de l'Estat espanyol que hagin apostat per projectes i actuacions dirigides a potenciar la sostenibilitat.

Notícia

La concessió del premi al projecte Vilawatt ha estat argumentat perquè busca empoderar i involucrar la població en un procés cap a la transició energètica mitjançant la creació d´un operador integral local amb una estructura conjunta formada per la ciutadania, empreses i administració.

Article

L’Ajuntament de Deltebre ha estat reconegut amb un accèssit en la XVII edició dels Premis Ciutat Sostenible, que des de fa 18 anys lliura la Fundació Fòrum Ambiental, amb el suport del Ministeri per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic i amb la col·laboració de ECOEMBES.

Butlletí