Begues instal·larà comptadors d'aigua amb tecnologia per telemesura a edificis municipals

08/04/2015

L' alcaldessa, Mercè Esteve, ha rebut el director d'Aigües de Barcelona (Agbar), empresa metropolitana de gestió del cicle integral de l'aigua, Ignacio Escudero, per signar el conveni que posa en marxa una prova pilot de telemesura dels comptadors d'aigua dels edificis i instal·lacions municipals de Begues.

Amb l'objectiu d'avançar en l'ús de les noves tecnologies per millorar la qualitat de vida, els nous sistemes de telemesura facilitaran al moment les dades de consum de cada comptador, un avenç imprescindible per garantir una gestió eficaç i responsable dels recursos municipals. Gràcies a aquest conveni, Agbar es compromet a instal·lar els aparells de telemesura i a assegurar-ne el manteniment sense cap cost per a l'Ajuntament. A més, la companyia facilitarà en tot moment les dades de consum al consistori. D'aquesta manera, es podrà controlar qualsevol tipus d'anomalia que es produeixi a la xarxa de distribució d'aigua i es podrà actuar amb rapidesa per solucionar-la.

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon begues.jpg187.89 KB

Relacionats

Article

La Janna Fredeluga és una investigadora i naturalista del Delta del Llobregat. S’ha quedat atrapada en un lloc amagat del Delta. Necessita la teva ajuda per trobar-la i rescatar-la. La Janna ens ha deixat pistes per a localitzar-la. Si superes totes les proves, ho aconseguiràs.

Notícia

L'enllumenat de la rotonda d'entrada al nucli antic de Castellví de Rosanes es passa a tecnologia LED i consumirà un 80% menys.

Butlletí