Begues fomenta el compostatge casolà

El municipi premia aquesta pràctica amb una reducció del 25% de la taxa municipal d'escombraries
Font: Aj. Begues
21/06/2009
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

La regidoria de Medi Ambient de l'ajuntament de Begues ha organitzat aquest dissabte 20 de juny un taller formatiu sobre el compostatge casolà amb l'objectiu de donar a conèixer els avantatges del reciclat de la matèria orgànica domèstica. El compostatge consisteix en transformar de forma natural les restes vegetals de la cuina i el jardí en compost, així els nutrients que han acumulat les plantes en el seu creixement tornen a estar disponibles per ser utilitzats de nou.

En aquest sentit, i per promocionar aquesta pràctica, l'ajuntament subvenciona amb un 25% de descompte de la taxa d'escombraries a les famílies que utilitzin aquest sistema de reciclatge. Per a més informació, es pot consultar el web municipal.

El taller de compostatge es realitzarà aquest dissabte 20 de juny a les 11.00 hores a l'Escorxador.

Informació relacionada: Guia de compostatge casolà realitzada pel servei de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona (PDF)

Municipis: 

Relacionats

Article

La Janna Fredeluga és una investigadora i naturalista del Delta del Llobregat. S’ha quedat atrapada en un lloc amagat del Delta. Necessita la teva ajuda per trobar-la i rescatar-la. La Janna ens ha deixat pistes per a localitzar-la. Si superes totes les proves, ho aconseguiràs.

Notícia

L'enllumenat de la rotonda d'entrada al nucli antic de Castellví de Rosanes es passa a tecnologia LED i consumirà un 80% menys.

Butlletí