Begues fomenta el compostatge casolà

El municipi premia aquesta pràctica amb una reducció del 25% de la taxa municipal d'escombraries
Font: Aj. Begues
21/06/2009 - 00:00
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

La regidoria de Medi Ambient de l'ajuntament de Begues ha organitzat aquest dissabte 20 de juny un taller formatiu sobre el compostatge casolà amb l'objectiu de donar a conèixer els avantatges del reciclat de la matèria orgànica domèstica. El compostatge consisteix en transformar de forma natural les restes vegetals de la cuina i el jardí en compost, així els nutrients que han acumulat les plantes en el seu creixement tornen a estar disponibles per ser utilitzats de nou.

En aquest sentit, i per promocionar aquesta pràctica, l'ajuntament subvenciona amb un 25% de descompte de la taxa d'escombraries a les famílies que utilitzin aquest sistema de reciclatge. Per a més informació, es pot consultar el web municipal.

El taller de compostatge es realitzarà aquest dissabte 20 de juny a les 11.00 hores a l'Escorxador.

Informació relacionada: Guia de compostatge casolà realitzada pel servei de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona (PDF)

Municipis: 

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Begues presenta un projecte per a la instal·lació de plantes fotovoltaiques d’autoconsum a diversos edificis i equipaments municipals que comptarà amb una subvenció de l’AMB de mig milió d’euros. L’objectiu és convertir els edificis municipals en espais energèticament autosuficients.

Article
 

 

Els premis de Ciutat verda europea i Fulla verda europea tenen l’objectiu de promoure models de ciutat més sostenibles, resilients i saludables. Gavà, al Baix Llobregat, ha estat nominada a Fulla verda europea, un premi al que poden optar els municipis de 20.000 a 100.000 habitants.

Article
El Pla preveu destinar prop de 2 milions d'euros a transformar la ciutat

A partir del 2022 s’iniciaran les obres per adequar diverses vies per promoure la mobilitat sostenible i la transició energètica

Els Serveis Municipals de l’Ajuntament ja han engegat les tasques necessàries per tirar en davant totes les actuacions, que seran finançades per l’Àrea Metropolitana de Barcelona

Butlletí