Barcelona promou l'ús del vehicle elèctric

L'ajuntament i l'Aliança Renault-Nissan han signat un acord per promoure el desenvolupament de la mobilitat d'emissions zero
Redacció
30/10/2009
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

L'ajuntament de Barcelona ha signat un acord de col·laboració amb l'Aliança Renault-Nissan, per promoure el desenvolupament de la mobilitat d'emissions zero a la ciutat. L'acord reforça la voluntat de l'ajuntament que els vehicles elèctrics siguin l'alternativa sostenible als mitjans de transport tradicionals.

En aquest sentit, a principis d'aquest any, la ciutat va anunciar els seus plans per implementar un programa de mobilitat sostenible, creant el marc de condicions necessàries perquè els vehicles elèctrics fossin una alternativa als mitjans de transport tradicionals.

El pla inclou exempcions fiscals per a aquells que comprin vehicles elèctrics, així com aparcaments i zones d'estacionament exclusives i el plantejament que al 2011 hi hagi 191 punts de càrrega distribuïts per tota la ciutat.

Segons el tercer tinent d'alcalde, Jordi William Carnes, "Barcelona vol treballar per la innovació. Per tant, el projecte de vehicles d'emissions zero és també una aposta de la ciutat, i més tenint en compte la densitat de població de Barcelona, que necessita avenços amb criteris de sostenibilitat".

AdjuntMida
Image icon aparcamentelectric.jpg16.97 KB

Relacionats

Butlletí