Barcelona presenta el seu pla d’implantació del vehicle elèctric a la Fira de l'Automòbil a Shanghai

Font: Ajuntament de Barcelona
24/04/2011

En el marc de la Fira de l'Automòbil de Shanghai, una de les trobades del sector més importants del món, Barcelona presenta aquests dies a la ciutat xinesa el seu model d'implantació urbana del vehicle elèctric, escollit pel Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç com a referent.

Fins al 28 d'abril, la Fira de l'Automòbil de Shanghai, una de les trobades més importants arreu del món, presenta les darreres novetats del sector, entre elles el vehicle elèctric. Després d'haver estat escollida com a model d'implantació urbana del vehicle elèctric pel Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç, representants de Live Barcelona (Logística per a la Implantació del Vehicle Elèctric) han viatjat fins a la Xina per explicar el seu pla de recàrrega pública a la ciutat.

Aquesta plataforma público-privada -formada per l'Ajuntament, la Generalitat i les empreses Endesa i Seat- va començar a funcionar l'any 2010 amb l'objectiu de potenciar l'ús de vehicle elèctric a Barcelona i al conjunt de l'Àrea Metropolitana.

Des d'aquest moment, la capital catalana ha impulsat de forma decidida la mobilitat elèctrica urbana per, d'una banda millorar la qualitat de l'aire; i d'altra, guanyar competitivitat en el sector de l'automòbil.

És per això que Barcelona acollirà el proper 2013 la trobada internacional sobre tecnologia i mobilitat elèctrica més important del sector: la World Electric Symposium and Exposition.

Relacionats

Butlletí