Barcelona participarà en el projecte European Cycling Challenge

Font: Ajuntament de Barcelona
26/04/2012 - 00:00

Barcelona participarà durant el proper mes de maig en el projecte European Cycling Challenge, promogut per la ciutat de Bolonya en el marc del Projecte Europeu CIVITAS MIMOSA. Aquest projecte consisteix en una competició entre ciutats europees que determinarà en quina de les ciutats que hi participen es recorren més quilòmetres amb bicicleta.

Per participar en aquest concurs cal instal·lar-se una aplicació al mòbil, la qual es pot descarregar a la web de Endomondo. A més, cal inscriure's en el projecte, també mitjançant la web. El termini per inscriure's és l'1 de maig, però el projecte es prolonga durant tot el mes.

Els participants d'aquesta convocatòria hauran d'activar l'aplicatiu, prèviament descarregat, cada vegada que iniciïn un trajecte amb bicicleta, per tal que el GPS enregistri el recorregut i pugui comptabilitzar els quilòmetres fets. A més, cada participant pot triar el grau de privacitat que vulgui pel que a la transferència de les seves dades personals.

Els resultats d'aquesta competició, més enllà de saber com es posiciona Barcelona respecte d'altres ciutats europees pel que fa a la mobilitat en bicicleta; permetran comprovar en un plànol quins són els desplaçaments reals que es fan a Barcelona en bicicleta. D'aquesta manera, es podrà gestionar de manera més eficient les vies ciclistes de la ciutat.

AdjuntMida
Image icon Fotos: Ajuntament de Barcelona175.48 KB

Relacionats

Notícia

El ple de l'Ajuntament de Reus ha aprovat de manera inicial el passat divendres, 5 de maig el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible, així com sotmetre a exposició pública el document i l'estudi ambiental estratègic.

Butlletí