Barcelona acull la Fira de Consum Responsable aquest Nadal

Redacció
15/12/2015 - 00:00

Aquestes festes de Nadal la plaça de Catalunya de Barcelona serà l'escenari de la primera edició de la Fira de Consum Responsable (Economia Social i Solidària). S'hi podran trobar productes, serveis i activitats d'empreses i entitats que permeten practicar un consum responsable i de proximitat i fan possible una economia realment social i solidària.

Els àmbits representats a la fira seran diversos: alimentació, roba, cultura i coneixement, formació, comunicació i informació crítica, lleure i turisme responsable, finances i assegurances ètiques i cooperatives, salut, energia i telefonia responsable...

La Fira s'emmarca en les activitats que l'Ajuntament de Barceloa organitzarà a la plaça Catalunya; tindrà 14 dies de durada (Nadal, Sant Esteve i Cap d'Any exclosos) i convida a participar-hi, com a expositores, venedores i divulgadores de productes, serveis i activitats, a les entitats i empreses de l'economia social i solidària en tota la seva extensió i amplitud.
L'objectiu de la Fira és fer conèixer a la ciutadania de Barcelona que existeixen productes, serveis i activitats d'empreses i entitats que permeten practicar un consum responsable i de proximitat i fan possible, a l'hora, una economia realment social i solidària.

Hi haurà, a més, una programació d'activitats vinculades al món del consum responsable, algunes de les quals organitzen les mateixes entitats.

Aquesta fira recull el bagatge de la Fira Solidària de Nadal d'Economia Social que se celebrava als jardinets de Gràcia des de l'any 2012.

Etiquetes: 
AdjuntMida
Image icon responsable4.jpg271.75 KB

Relacionats

Butlletí