Barberà del Vallès celebra la 1a Fira de la Mobilitat i l'Energia

30/09/2022 - 09:00

El passat dissabte 17 de setembre, la plaça de la Vila de Barberà del Vallès va acollir la 1a Fira de la Mobilitat i l'Energia, una iniciativa amb la finalitat d'oferir a la ciutadania una visió global de les diferents solucions de mobilitat que existeixen al mercat i que empreses barberenques ja estan implementant. 

Organitzada per l'Ajuntament de Barberà del Vallès, la Fira va servir com a aparador per a donar a conèixer les innovacions i serveis que tenen disponibles les empreses vinculades al sector, amb la possibilitat d'explicar les seves propostes i productes directament i mostrar experiències relacionades amb la mobilitat activa aprofundint sobre els seus beneficis en l'entorn urbà.

"Aquest any hem volgut donar una força especial a la mobilitat amb la celebració d'aquesta Fira, per tal d'aproximar-nos a assolir objectius com l'autogeneració, l'estalvi i contribuir a minimitzar els efectes del canvi climàtic", va declarar l'alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés Trillo.

En total, la ciutadania ha pogut conèixer les diferents iniciatives visitant qualsevol stand de la quinzena que va participar el passat dissabte a la fira. També es van dur a terme activitats familiars i conferències, com la del meteoròleg Francesc Mauri i Domènech, qui va detallar les claus de la mobilitat i l'energia per a un futur millor. 

 


 

Categories: 

Relacionats

Acte
17/09/2022 - 00:00
Barberà del Vallès
Notícia

La fotolinera està instal·lada a l'aparcament de l'Illa Esportiva i tot i que és el quart punt de recàrrega de vehicles elèctrics del poble, és el primer que té plaques solars.

Notícia
Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Això implica unes 650 multes al mes de mitjana (22 al dia), tot i que el repartiment és molt irregular segons els mesos

Butlletí