Badia del Vallès posa en marxa un taller de manipulació de residus a la deixalleria municipal

L'objectiu és facilitar un lloc adient per poder allargar la vida dels objectes
Font: Aj. Badia del Vallès
25/01/2010

A partir de l'1 de febrer es posa en marxa el Taller de Manipulació de Residus a la deixalleria municipal de Badia del Vallès, oferint dos serveis. D'una banda, el taller de reparacions, on es posarà a l'abast de tots els veïns les eines necessàries per tal de manipular els residus, i de l'altre, el tauló d'intercanvis, on es podrà anunciar el que es dona, el que es busca i el que es canvia.

Segons informa el consistori, l'ajuntament, amb l'objectiu de potenciar l'ús de la deixalleria municipal apropant-la als ciutadans, va demanar ajut a l'Agència de Residus de Catalunya per tal de construir-hi un taller de manipulació de residus per a la seva reparació i reutilització, per part dels ciutadans interessats. L'objectiu és facilitar un lloc adient per poder allargar la vida de molts objectes dels quals ens desfem i que encara poden ser útils, i reconduir l'hàbit d'usar i llençar.

Relacionats

Article

La normativa regularà aspectes com la recollida selectiva dels residus, la prevenció, l’obtenció i reutilització de recursos i la neteja viària

Notícia

L’objectiu és afavorir el debat i contrastar idees sobre el nou reglament mentre aquest s’està elaborant

Article

La Diputació de Barcelona, a través de la Gerència de Serveis de Medi Ambient, acaba de publicar el llibre Les solucions basades en la natura en l’àmbit municipal, en el qual s'analitza el concepte i una vintena d’intervencions en el territori, amb l’objectiu d’incentivar la seva implantació en el món local.

Butlletí