Badia del Vallès posa en marxa un taller de manipulació de residus a la deixalleria municipal

L'objectiu és facilitar un lloc adient per poder allargar la vida dels objectes
Font: Aj. Badia del Vallès
25/01/2010

A partir de l'1 de febrer es posa en marxa el Taller de Manipulació de Residus a la deixalleria municipal de Badia del Vallès, oferint dos serveis. D'una banda, el taller de reparacions, on es posarà a l'abast de tots els veïns les eines necessàries per tal de manipular els residus, i de l'altre, el tauló d'intercanvis, on es podrà anunciar el que es dona, el que es busca i el que es canvia.

Segons informa el consistori, l'ajuntament, amb l'objectiu de potenciar l'ús de la deixalleria municipal apropant-la als ciutadans, va demanar ajut a l'Agència de Residus de Catalunya per tal de construir-hi un taller de manipulació de residus per a la seva reparació i reutilització, per part dels ciutadans interessats. L'objectiu és facilitar un lloc adient per poder allargar la vida de molts objectes dels quals ens desfem i que encara poden ser útils, i reconduir l'hàbit d'usar i llençar.

Relacionats

Notícia

És el municipi de tot l'Estat amb més amiant per habitant i ara, per primer cop, es recullen dades a l'interior dels blocs de pisos

Notícia

Des de dimarts 1 d'octubre s'ha iniciat el nou servei de recollida de residus i de neteja viària, amb major freqüència de pas en la recollida i la incorporació d'una tercera escombradora, entre moltes altres millores. Amb el nou operador, la freqüència de recollida de residus s'aplicarà immediatament. El nou contracte duplica la freqüència de la recollida d'envasos i augmenta la freqüència de la recollida de paper i cartó, que es farà dos cops les setmanes parells i un cop, les senars.

Notícia

L'actuació es complementarà a curt i mitjà termini amb la connexió amb els districtes i mesures de promoció de l'ús de la bicicleta

Butlletí