Badia del Vallès posa en marxa un taller de manipulació de residus a la deixalleria municipal

L'objectiu és facilitar un lloc adient per poder allargar la vida dels objectes
Font: Aj. Badia del Vallès
25/01/2010 - 00:00

A partir de l'1 de febrer es posa en marxa el Taller de Manipulació de Residus a la deixalleria municipal de Badia del Vallès, oferint dos serveis. D'una banda, el taller de reparacions, on es posarà a l'abast de tots els veïns les eines necessàries per tal de manipular els residus, i de l'altre, el tauló d'intercanvis, on es podrà anunciar el que es dona, el que es busca i el que es canvia.

Segons informa el consistori, l'ajuntament, amb l'objectiu de potenciar l'ús de la deixalleria municipal apropant-la als ciutadans, va demanar ajut a l'Agència de Residus de Catalunya per tal de construir-hi un taller de manipulació de residus per a la seva reparació i reutilització, per part dels ciutadans interessats. L'objectiu és facilitar un lloc adient per poder allargar la vida de molts objectes dels quals ens desfem i que encara poden ser útils, i reconduir l'hàbit d'usar i llençar.

Relacionats

Notícia

Unes 300 persones van assistir el passat 22 de juliol la presentació del Mapa de l'Amiant a la ciutadania, que va tenir lloc el 15 de juliol a la tarda a les pistes del Complex Esportiu de Badia. En l'acte van intervenir l'alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor; la representant de la Comissió de l'Amiant, Amalia Frutos; el president de l'Associació de Veïns, Juan José Díaz, i el responsable de l'estudi, Lluís Mallart, que també van respondre les preguntes de la ciutadania.

Article

La normativa regularà aspectes com la recollida selectiva dels residus, la prevenció, l’obtenció i reutilització de recursos i la neteja viària

Notícia

Els equipaments seleccionats per executar les instal·lacions fotovoltaiques són l'Institut Escola Can Llobet, l'Escola Pablo Picasso, el Centre Cívic Ca n'Amiguet i la Instal·lació Esportiva Municipal Maria Reverter.

Butlletí