Badalona inicia una campanya escolar de reforestació

Hi participaran 970 alumnes de 22 centres educatius de la ciutat
Font: Aj. Badalona
24/02/2010

Aquest passat mes de gener va començar la campanya escolar de reforestació dins del programa "Badalona recupera el bosc" que impulsa l'àrea de Medi Ambient i Mobilitat de l'ajuntament de Badalona i coordina l'Escola de Natura Angeleta Ferrer. Aquesta campanya, on hi participen 22 centres educatius de la ciutat (amb 970 alumnes de cicle superior, primària i secundària), té com a finalitat que les escoles de la ciutat participin en una activitat sensibilitzadora de millora d'un espai forestal. 

Enguany es plantaran, en la zona situada a la rodalia de Can Ruti, uns 330 arbusts i arbres autòctons. Durant la sortida els alumnes fan dues activitats:

- Una lligada al currículum escolar i que permet treballar conceptes com l'orientació, comunitats vegetals, efectes del foc i problemes ambientals.

- I l'altra, més pràctica, on els alumnes aprenen a plantar arbres i arbusts, a refer i netejar forats, a protegir la base de la planta amb restes vegetals per evitar el fred i la pèrdua d'aigua i a reomplir els forats amb compost. 

La campanya, que s'anirà fent fins al mes de març, és possible gràcies al suport econòmic de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon reforestacio.jpg25.54 KB

Relacionats

Notícia

Els ajuntaments de Sant Adrià i Badalona han renovat el conveni per seguir endavant amb aquest projecte que té com a objectiu millorar l’eficiència en l’ús dels recursos de les empreses per reduir costos i augmentar la competitivitat

Notícia

Badalona és una de les ciutats que se sumarà arreu del món als actes i mobilitzacions impulsades pels joves per demanar solucions “ràpides i efectives” a la crisi derivada del canvi climàtic. La jornada reivindicativa sorgeix des del moviment estudiantil “Fridays for Future”, inspirat en la jove sueca Greta Thunberg i la seva lluita contra la crisi climàtica.

Notícia
Es presenten les dades setmanalment de la prova pilot

El barri del Bon Pastor, concretament la zona compresa entre els carrers del Foc Follet, Enric Sanchis, el Barri Vermell, i Sant Adrià, al districte de Sant Andreu, és el lloc escollit per introduir la prova pilot de les plataformes mòbils de contenidors de recollida selectiva.

Butlletí