Badalona inicia un cicle de xerrades sobre mobilitat als diferents districtes de la ciutat

L'objectiu és difondre entre els ciutadans la necessitat d'un canvi d'hàbits cap a modes més sostenibles
Font: Aj. Badalona
26/02/2010
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

El Centre Cívic de la Morera de Badalona acollirà el proper dijous, 4 de març, a les 19 hores, la primera conferència del cicle de xerrades que el Consell de la Mobilitat organitza sota el títol de Reflexions sobre la Mobilitat a Badalona.

Aquest cicle de xerrades, que s'aniran desenvolupant al llarg de l'any, pretén apropar a cada barri els temes relacionats amb la mobilitat i animar a la gent a participar en el Pla de mobilitat urbana de Badalona que tot just inicia aquest any la seva redacció. Els objectius d'aquestes conferències són difondre entre els ciutadans la necessitat d'un canvi d'hàbits en la mobilitat ciutadana cap a modes més sostenibles i de millora del medi ambient i la qualitat de vida urbana; donar a conèixer el paper important de la implicació i la participació ciutadana en els temes de mobilitat, i promoure la constitució de grups a cada districte que treballin els temes de mobilitat.

La presidenta del Consell de la Mobilitat, Mercè Rius, destaca que "aquestes xerrades serviran per començar a pensar en el model de ciutat que volem quant a la mobilitat dels vianants, de les bicicletes, del transport públic, etc.".

La primera xerrada es centrarà en el transport públic de Badalona i comptarà amb la presència del director general de TUSGSAL, Fermín Casquete, i del delegat de la Plataforma pel Transport Públic a Badalona, José Luís Rodrigo. Posteriorment hi haurà la intervenció del vicepresident segon del Consell de la Mobilitat, Enric Ferreras, i finalment s'obrirà un espai de col·loqui per tal de fer participar al públic assistent.

Municipis: 

Relacionats

Acte
03/02/2020
Fundació Ateneu Sant Roc.
Notícia

El centre sociosanitari El Carme, a Badalona, ja s'abasteix amb energia renovable gràcies a la coberta fotovoltaica instal·lada per l'AMB.

Notícia

Els ajuntaments de Sant Adrià i Badalona han renovat el conveni per seguir endavant amb aquest projecte que té com a objectiu millorar l’eficiència en l’ús dels recursos de les empreses per reduir costos i augmentar la competitivitat

Butlletí