Badalona incorporarà criteris de sostenibilitat ambiental en la construcció d'una nova plaça

El projecte inclou una instal·lació fotovoltàica i un dipòsit per a l'aprofitament de les aigües freàtiques
Font: Aj. Badalona
24/07/2008 - 00:00

La Junta de Govern Local de Badalona ha aprovat el projecte executiu de la nova plaça pública que es construirà sobre l'aparcament de la plaça de l'Enginyer Deulofeu del barri de Can Claris, un projecte que incorporarà criteris de sostenibilitat ambiental en la seva construcció.

Així, a més dels espais d'estar, jocs infantils, mobiliari urbà, jardineria... la plaça inclourà:

  • Un pou per a l'extracció d'aigües freàtiques i dipòsit d'acumulació que s'utilitzaran per al reg de la jardineria de la pròpia plaça així com per al reg d'altres espais verds de la ciutat.
  • Collocació d'elements estructurals tipus pèrgola que apart de fer l'ombra necessària als diferents espais de la plaça, inclouen la installació de plaques fotovoltaiques per la producció de 12,6 Kw d'electricitat.
La superfície de l'àmbit d'urbanització és de 5.575 m2. El pressupost d'aquest projecte és d'1.881.385 euros, segons informa l'Ajuntament.
Municipis: 

Relacionats

Article

En els darrers anys s’han multiplicat les experiències de construcció en fusta, també d’edificis municipals

Notícia

Durant aquesta primera setmana del nou curs prop de 2.100 nens i nenes de primer de primària i les seves famílies rebran, a cada una de les seves escoles, un díptic amb el cartell Caminant cap a l’escola i una carta de la Comissió del Pla de Seguretat i Educació Viària de Badalona amb la voluntat de fomentar els desplaçament cap a l’escola, a peu o en transport públic.

Notícia

Alumnes, mestres i pares ofereixen idees per evitar el malbaratament alimentari en una publicació que també té el suport del grup de restauradors Forquilla Badalona

Butlletí