Arriba una nova edició del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient

La 16a edició del FICMA es farà al Prat de Llobregat del 29 de maig al 7 de juny
Redacció
25/05/2009

L'actriu Daphne Zuñiga (Melrose Place i One Tree Hill), un film de Madonna, dues pel·lícules nominades al l'Oscar, el Redford Center Preserve i una nova secció al FNAC, són les novetats de la 16a Edició del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient (FICMA) del 29 de Maig al 7 de Juny.

El FICMA és el festival amb més edicions celebrades com a esdeveniment que uneix cinema i medi ambient, i ha esdevingut ja tot un referent. L'edició d'enguany aporta més de 95 projeccions i persones convidades d'excepció, com els responsables del Festival Sundance i el Redford Center Preserve.

Entre les estrenes més destacades d'aquesta edició trobem dues nominacions a l'Oscar: The Garden, un documental que aborda la vida en una comunitat de grangers que han desenvolupat un espai de producció sostenible i Trouble The Water, la resistència d'una família a l'huracà Katrina.

Totes les projeccions seran gratuïtes
Tal i com indiquen des de l'organització del festival, el FICMA "pertany i interessa a tothom, per aquest motiu i per plantar cara a la crisis, la totalitat de les 95 projeccions seran amb entrada lliure per donar la màxima facilitat al public per que puguin accedir a aquestes produccions i generar debats i propostes per un canvi positiu en la nostra societat. No podem permetre que la crisis freni la cultura i la sensibilització pel medi ambient".

Més informació i programa a www.ficma.com

AdjuntMida
Image icon ficma.jpg21.21 KB

Relacionats

Article
El Calendari del Delta abandona el paper i passarà a ser digital

Enguany, el calendari està dedicat als Hàbitats de marge del delta del Llobregat, amb una selecció d'imatges que mostren les plantes i els animals que viuen en els marges de camins i camps, talussos i bardisses. 

Article

La Janna Fredeluga és una investigadora i naturalista del Delta del Llobregat. S’ha quedat atrapada en un lloc amagat del Delta. Necessita la teva ajuda per trobar-la i rescatar-la. La Janna ens ha deixat pistes per a localitzar-la. Si superes totes les proves, ho aconseguiràs.

Article

Per intentar que  l’educació ambiental i a favor de la sostenibilitat continuï sent present als centres educatius durant el confinament, l'Ajuntament de El Prat de Llobregat envia periòdicament un butlletí amb recursos perquè el professorat el pugui treballar als centres educatius.

Butlletí