Arriba una nova edició del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient

La 16a edició del FICMA es farà al Prat de Llobregat del 29 de maig al 7 de juny
Redacció
25/05/2009 - 00:00

L'actriu Daphne Zuñiga (Melrose Place i One Tree Hill), un film de Madonna, dues pel·lícules nominades al l'Oscar, el Redford Center Preserve i una nova secció al FNAC, són les novetats de la 16a Edició del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient (FICMA) del 29 de Maig al 7 de Juny.

El FICMA és el festival amb més edicions celebrades com a esdeveniment que uneix cinema i medi ambient, i ha esdevingut ja tot un referent. L'edició d'enguany aporta més de 95 projeccions i persones convidades d'excepció, com els responsables del Festival Sundance i el Redford Center Preserve.

Entre les estrenes més destacades d'aquesta edició trobem dues nominacions a l'Oscar: The Garden, un documental que aborda la vida en una comunitat de grangers que han desenvolupat un espai de producció sostenible i Trouble The Water, la resistència d'una família a l'huracà Katrina.

Totes les projeccions seran gratuïtes
Tal i com indiquen des de l'organització del festival, el FICMA "pertany i interessa a tothom, per aquest motiu i per plantar cara a la crisis, la totalitat de les 95 projeccions seran amb entrada lliure per donar la màxima facilitat al public per que puguin accedir a aquestes produccions i generar debats i propostes per un canvi positiu en la nostra societat. No podem permetre que la crisis freni la cultura i la sensibilització pel medi ambient".

Més informació i programa a www.ficma.com

AdjuntMida
Image icon ficma.jpg21.21 KB

Relacionats

Article

La Casa de l'Energia és un espai d'informació, assessorament i reflexió que neix amb vocació de donar suport a la ciutadania, comerços i empreses per dur a terme la necessària transició energètica. 

Article
El Calendari del Delta abandona el paper i passarà a ser digital

Enguany, el calendari està dedicat als Hàbitats de marge del delta del Llobregat, amb una selecció d'imatges que mostren les plantes i els animals que viuen en els marges de camins i camps, talussos i bardisses. 

Notícia

L'Ajuntament de Sant Joan Despí obre un procés participatiu per a l'elaboració del Pla d'Emergència Climàtica i Transició Ecològica. D'aquesta forma, la ciutadania pot aportar idees per tal de millorar la qualitat de vida a la ciutat, mitjançant la mitigació dels efectes del canvi climàtic i el foment d'una transició ecològica. 

Butlletí