Arriba una nova edició del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient

La 16a edició del FICMA es farà al Prat de Llobregat del 29 de maig al 7 de juny
Redacció
25/05/2009 - 00:00

L'actriu Daphne Zuñiga (Melrose Place i One Tree Hill), un film de Madonna, dues pel·lícules nominades al l'Oscar, el Redford Center Preserve i una nova secció al FNAC, són les novetats de la 16a Edició del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient (FICMA) del 29 de Maig al 7 de Juny.

El FICMA és el festival amb més edicions celebrades com a esdeveniment que uneix cinema i medi ambient, i ha esdevingut ja tot un referent. L'edició d'enguany aporta més de 95 projeccions i persones convidades d'excepció, com els responsables del Festival Sundance i el Redford Center Preserve.

Entre les estrenes més destacades d'aquesta edició trobem dues nominacions a l'Oscar: The Garden, un documental que aborda la vida en una comunitat de grangers que han desenvolupat un espai de producció sostenible i Trouble The Water, la resistència d'una família a l'huracà Katrina.

Totes les projeccions seran gratuïtes
Tal i com indiquen des de l'organització del festival, el FICMA "pertany i interessa a tothom, per aquest motiu i per plantar cara a la crisis, la totalitat de les 95 projeccions seran amb entrada lliure per donar la màxima facilitat al public per que puguin accedir a aquestes produccions i generar debats i propostes per un canvi positiu en la nostra societat. No podem permetre que la crisis freni la cultura i la sensibilització pel medi ambient".

Més informació i programa a www.ficma.com

AdjuntMida
Image icon ficma.jpg21.21 KB

Relacionats

Article

La flota municipal de cotxes elèctrics compartits suma 4 nous vehicles, un d'ells, una furgoneta. El servei de transport públic compartit ha suposat l'estalvi de 9 tones d’emissions de CO2 en els gairebé 4.000 desplaçaments que s’han realitzat durant els primers 10 mesos de funcionament.​

Article

Les parròquies se sumen a Energia del Prat amb plaques fotovoltaiques a les cobertes de les esglésies de Sant Pere i Sant Pau i de la Mercè. Amb aquestes noves instal·lacions, la comunitat local d'energia arribarà a produir 1.225kW.

Notícia

La comunitat podrà abastir d’energia 100% renovable i local a 900 llars, comerços i empreses mitjançant una potència fotovoltaica de fins a 1,2MW durant els pròxims anys

Butlletí