Arriba una nova edició del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient

La 16a edició del FICMA es farà al Prat de Llobregat del 29 de maig al 7 de juny
Redacció
25/05/2009 - 00:00

L'actriu Daphne Zuñiga (Melrose Place i One Tree Hill), un film de Madonna, dues pel·lícules nominades al l'Oscar, el Redford Center Preserve i una nova secció al FNAC, són les novetats de la 16a Edició del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient (FICMA) del 29 de Maig al 7 de Juny.

El FICMA és el festival amb més edicions celebrades com a esdeveniment que uneix cinema i medi ambient, i ha esdevingut ja tot un referent. L'edició d'enguany aporta més de 95 projeccions i persones convidades d'excepció, com els responsables del Festival Sundance i el Redford Center Preserve.

Entre les estrenes més destacades d'aquesta edició trobem dues nominacions a l'Oscar: The Garden, un documental que aborda la vida en una comunitat de grangers que han desenvolupat un espai de producció sostenible i Trouble The Water, la resistència d'una família a l'huracà Katrina.

Totes les projeccions seran gratuïtes
Tal i com indiquen des de l'organització del festival, el FICMA "pertany i interessa a tothom, per aquest motiu i per plantar cara a la crisis, la totalitat de les 95 projeccions seran amb entrada lliure per donar la màxima facilitat al public per que puguin accedir a aquestes produccions i generar debats i propostes per un canvi positiu en la nostra societat. No podem permetre que la crisis freni la cultura i la sensibilització pel medi ambient".

Més informació i programa a www.ficma.com

AdjuntMida
Image icon ficma.jpg21.21 KB

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament instal·la malles dissenyades per retenir els residus sòlids que s’aboquen de forma inadequada als lavabos i al terra dels carrers. D’aquesta manera, s’evitarà que acabin abocant al medi natural i finalment al mar. També s'evita que aquests sòlids puguin afectar els sistemes de bombament existents cap els col·lectors, interceptors i la depuradora.

Acte
07/07/2022 - 09:00
Seu de Fundesplai al Prat de Llobregat de Barcelona

Butlletí