Ajuntament de Barcelona i Generalitat anuncien una cadena de recursos per mantenir la ZBE a Barcelona

Font: Betevé

23/03/2022 - 16:16

El consistori i el govern català mouen fitxa després que el TSJC anul·lés la zona de baixes emissions (ZBE) a Barcelona, si bé continua vigent.

L’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la resta de municipis implicats en la zona de baixes emissions mouen fitxa per mantenir la ZBE a Barcelona. Després d’una reunió per consensuar una resposta a l’anul·lació de la zona de baixes emissions per part del TSJC, aquestes institucions han decidit presentar una cadena de recursos contra la decisió judicial. En qualsevol cas, i fins que no hi hagi una sentència ferma, la ZBE a Barcelona continua vigent.

Podeu llegir la notícia complerta a la font original.


 

Relacionats

Notícia

Les ZBE són àrees on es restringeix l'accés i la circulació dels vehicles més contaminants, segons l'etiqueta o distintiu ambiental de cada vehicle, i també depenent dels fenòmens meteorològics que puguin afectar o empitjorar les condicions de qualitat de l'aire. 

Notícia

L’Ajuntament de Castelldefels crea una comissió per analitzar la casuística i les afectacions després de veure el nou decret de la Generalitat de Catalunya i les sentències contràries a l’aplicació del reglament a Barcelona

Article

La tinenta d’alcaldia d’Urbanisme, Transició Ecològica, Serveis Urbans i Habitatge, Laia Bonet, ha mostrat a Brussel·les el compromís de Barcelona amb la millora de la qualitat de l’aire a la ciutat. Ha estat en el marc d’una reunió amb l’eurodiputat Javi López, ponent del Parlament Europeu per a la revisió de la Directiva de la qualitat de l’aire, i amb François Wakenhut, cap de la unitat de qualitat de l’aire de la Comissió Europea

Butlletí