Adéu Soroll!, una exposició per frenar la contaminació acústica, arriba a Igualada

La mostra va dirigida a tot tipus de públic i pretén ser participativa, informativa i sensibilitzadora
Font: DiBa
02/03/2009 - 00:00

Igualada acollirà fins el 29 de març l'exposició contra la contaminació acústica Adéu Soroll!, impulsada per l'Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona.

Aquesta exposició pretén sensibilitzar els ciutadans i altres sectors de la nostra societat sobre els perills que comporta l'excés de soroll i vibracions, la importància de realitzar un bon control de les emissions que generen les diferents activitats i com fer una gestió correcta per preservar la qualitat de l'entorn.

La mostra va dirigida a tot tipus de públic i pretén ser participativa, informativa, sensibilitzadora, fàcil d'entendre, amb elements interactius i de percepció sensorial que permetin una millor comprensió al visitant. A més, ve acompanyada de material didàctic per a un millor aprofitament per part del públic escolar.

La Diputació de Barcelona en col·laboració amb els ajuntaments, lidera la lluita contra la contaminació acústica, facilitant recursos per avançar col·lectivament en el seu control i la millora de la qualitat de vida de les persones.

La mostra es podrà visitar al Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia fins el 29 de març de dimarts a divendres de 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 21.00 h; i dissabtes, diumenges i festius d'11.00 a 14.00 h.

Més informació:       
Continguts de l'exposició (en format PDF)
Municipis: 

Relacionats

Acte
Notícia

El Centre Cívic Nord, l’Espai Cívic Centre i el Centre Cívic de Fàtima obriran de forma ininterrompuda especialment en les hores de més calor entre les 12 h i les 18 h

Notícia

Gran èxit els tallers sobre reciclatge domèstic per a persones grans dels centres residencials d'Igualada.

Butlletí