A punt la 31ª Pedalada popular i contra el canvi climàtic de Montcada i Reixac

Font: Ajuntament de Montcada i Reixac
28/09/2011

L'Associació de Veïns Montcada Nova-Pla d'en Coll organitza el proper diumenge, 2 d'octubre, la 31ª Pedalada popular i contra el canvi climàtic, en col·laboració amb l'Ajuntament de Montcada i Reixac. Es tracta de l'activitat principal de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, a què s'ha adherit un any més el Consistori.

Els i les ciclistes que hi vulguin prendre part es concentraran davant del Pavelló Miquel Poblet, on a les 11 hores iniciaran un recorregut de 10,7 quilòmetres, que passarà pels carrers de Mas Rampinyo, Mas Duran, Montcada Nova, Font Pudenta i Terra Nostra, per finalitzar al mateix punt de sortida.

Cal destacar que l'Ajuntament ha treballat durant l'últim any en la millora de la mobilitat amb la implementació d'una xarxa ciclable, amb més de 6 quilòmetres de carrers adaptats, que possibilita la circulació segura en bicicleta per tot el municipi i que comporta, a més, una millora de la seguretat viària per a la resta de vehicles i dels vianants.

Relacionats

Article
L'acció s'ha anomenat Festival MIRA'Mir

El Festival Mir'Mir ha tingut com a objectiu fer reflexionar sobre la nostra relació amb l'entorn natural i establir una mirada esperançadora per a les generacions futures.

Notícia

'Vols que ens soterri la brossa? Tenim un problema i tu ets la solució' és l'eslògan escollit per l'Ajuntament de Montcada i Reixac per a la nova campanya per promoure la recollida selectiva al municipi.

Notícia

L’Ajuntament de Sabadell ha començat una campanya per informar la ciutadania de què cal fer per desfer-se dels objectes voluminosos que té a casa i que ja no vol fer servir. L’administració municipal ha editat 2 mil cartells i fulls de mà i aquesta setmana els ha començat a repartir a la zona sud de Sabadell. Concretament es deixen dins de les porteries dels blocs de pisos dels barris d’Espronceda, Campoamor i la Creu de Barberà. Posteriorment es continuarà amb el repartiment per altres barris, incloent els centres cívics i altres equipaments municipals.

Butlletí