A punt la 31ª Pedalada popular i contra el canvi climàtic de Montcada i Reixac

Font: Ajuntament de Montcada i Reixac
28/09/2011

L'Associació de Veïns Montcada Nova-Pla d'en Coll organitza el proper diumenge, 2 d'octubre, la 31ª Pedalada popular i contra el canvi climàtic, en col·laboració amb l'Ajuntament de Montcada i Reixac. Es tracta de l'activitat principal de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, a què s'ha adherit un any més el Consistori.

Els i les ciclistes que hi vulguin prendre part es concentraran davant del Pavelló Miquel Poblet, on a les 11 hores iniciaran un recorregut de 10,7 quilòmetres, que passarà pels carrers de Mas Rampinyo, Mas Duran, Montcada Nova, Font Pudenta i Terra Nostra, per finalitzar al mateix punt de sortida.

Cal destacar que l'Ajuntament ha treballat durant l'últim any en la millora de la mobilitat amb la implementació d'una xarxa ciclable, amb més de 6 quilòmetres de carrers adaptats, que possibilita la circulació segura en bicicleta per tot el municipi i que comporta, a més, una millora de la seguretat viària per a la resta de vehicles i dels vianants.

Relacionats

Acte
16/09/2019
Biblioteca Elisenda (Tarragona, 32). Montcada i Reixac
Notícia

El vehicle compartit a Santa Perpètua de Mogoda ha recorregut 11.000 km i ha donat servei a 64 persones i el servei de lloguer de cotxe elèctric compartit a Castellbisbal ja té més d’una vintena de persones usuàries. A Rubí, durant aquest temps, el vehicle ha registrat un total de 484 lloguers i més de 30.000 quilòmetres amb 3.050 hores d’ús, de les quals 1.405 són provinents de vals i 1.645 de pagament a través dels socis de Som Mobilitat. 

Article

Un total de 110 alumnes de 1r Cicle d’ESO han trepitjat durant aquesta setmana les dues “Habitacions” dels Mals Fums instal·lades al Parc Central del Vallès a Sabadell, amb una valoració positiva per part de docents i alumnat.

Butlletí