A Piera, compromís

Font: Ajuntament de Piera
08/11/2010

«A Piera, compromís» és el títol de la campanya de prevenció de residus que engega la regidoria de Medi Ambient del municipi de Piera amb l'objectiu de donar a conèixer mesures per aconseguir disminuir la gran quantitat de residus que es generen.

Aquesta campanya es fonamenta en tres línies d'actuació, la primera de les quals és una carta informativa que es repartirà els pròxims dies als domicilis pierencs explicant l'objectiu d'aquesta acció, acompanyada d'un adhesiu per enganxar a les bústies.

D'altra banda, i amb l'objectiu de reduir les bosses de plàstic que s'utilitzen als comerços de Piera, hi haurà un punt informatiu instal·lat a la cruïlla del c/ Piereta amb Pau Claris, aquesta setmana del 8 al 13 de novembre (de 10 a 13.30h i de 16.30 a 19h), on regalaran una bossa de roba per anar a comprar i estalviar bosses de plàstic.

A més, gràcies a la col·laboració dels comerços del poble, se sortejaran 3 carros de la compra plens de productes que fomenten la prevenció de residus entre els veïns que estalvïin bosses de plàstic a l'hora d'anar a comprar. Finalment, també es vol sensibilitzar les escoles amb tallers i auditories per determinar de quina manera s'incentiva el reciclatge als centres educatius i motivar l'alumnat perquè reciclin les deixalles correctament.

Municipis: 

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Piera, de forma conjunta amb l’Escola Les Flandes, l’EA Apiària i l’Institut Salvador Claramunt, ha posat en marxa el projecte «Camí Escolar», que pretén afavorir els desplaçaments segurs a peu o en bicicleta dels infants des de casa seva a l’escola, potenciant així la seva autonomia personal i, alhora, la responsabilitat i el civisme de la ciutadania.

Notícia

La Comissió d'Estudi que -integrada per regidors del consistori, tècnics i representants dels consells de districte- haurà de redactar i presentar una memòria, un treball que haurà de servir de base per a la resolució de l’expedient, havent de contemplar aspectes socials, financers, tècnics i jurídics de l’activitat, la seva forma d’exercici i gestió, entre d’altres, que justifiquin el millor règim i forma de gestió del servei de l'aigua.

Acte
02/12/2019
Davant del Mercat municipal de Viladecans

Butlletí