A Piera, compromís

Font: Ajuntament de Piera
08/11/2010

«A Piera, compromís» és el títol de la campanya de prevenció de residus que engega la regidoria de Medi Ambient del municipi de Piera amb l'objectiu de donar a conèixer mesures per aconseguir disminuir la gran quantitat de residus que es generen.

Aquesta campanya es fonamenta en tres línies d'actuació, la primera de les quals és una carta informativa que es repartirà els pròxims dies als domicilis pierencs explicant l'objectiu d'aquesta acció, acompanyada d'un adhesiu per enganxar a les bústies.

D'altra banda, i amb l'objectiu de reduir les bosses de plàstic que s'utilitzen als comerços de Piera, hi haurà un punt informatiu instal·lat a la cruïlla del c/ Piereta amb Pau Claris, aquesta setmana del 8 al 13 de novembre (de 10 a 13.30h i de 16.30 a 19h), on regalaran una bossa de roba per anar a comprar i estalviar bosses de plàstic.

A més, gràcies a la col·laboració dels comerços del poble, se sortejaran 3 carros de la compra plens de productes que fomenten la prevenció de residus entre els veïns que estalvïin bosses de plàstic a l'hora d'anar a comprar. Finalment, també es vol sensibilitzar les escoles amb tallers i auditories per determinar de quina manera s'incentiva el reciclatge als centres educatius i motivar l'alumnat perquè reciclin les deixalles correctament.

Municipis: 

Relacionats

Article
La mitjana de recollida selectiva arriba al 75%

El passat 4 de març es va iniciar el servei de recollida en àrees tancades a Calonge de Segarra, Castellfollit de Riubregós, Pujalt, Sant Martí Sesgueioles i Sant Pere Sallavinera.

Article

El xot és una espècie que es pot trobar a Catalunya des de la primavera fins a la tardor, quan migra cap a l’Àfrica en busca de millors temperatures

Notícia

Els comerços associats a Vilanova Comerç han encetat les primeres accions del Pla Integral de Sostenibilitat i Prevenció de Residus amb una sèrie de mesures respectuoses amb el medi ambient. La campanya es fa amb el suport de l’Agència Catalana de Residus de la Generalitat de Catalunya

Butlletí