A Navàs, les butlletes del procés electoral es convertiran en blocs de notes

Font: Ajuntament de Navàs
16/11/2011 - 00:00

Recollir totes les butlletes sobrants del procés electoral del 20 de novembre, portar-les a la impremta i elaborar-ne blocs de notes. Aquesta és una de les iniciatives que tindran lloc en el municipi de Navàs per reivindicar totes les accions que es poden dur a terme per la prevenció de residus. De fet aquest blocs de notes s'utilitzaran per distribuir a altres les activitats relacionades que es portaran a terme dins de la III Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Entre elles el Mercat d'Intercanvi de joguines, dissabte 26 de novembre, que proposa reaprofitar joguines en bon estat, permetent que infants i adolescents participin en la prevenció de residus. Consisteix en posar en pràctica i a explicar l'impacte de la reutilització en la forma de consum i en la producció de residus.

Aquell mateix es donarà resposta a diverses preguntes que a traves de cartells s'hauran fet a tots els ciutadans, com ara Quants residus fem a Navàs? O Quantes emissions de CO2 deixem a l'atmosfera per netejar els carrers de Navàs?...

Al mig de passeig el camió de les escombraries i altre maquinària relacionada amb el servei de recollida de residus i neteja viària donarà la resposta a les preguntes fetes durant tota la setmana. També hi haurà un punt d'informació on s'informarà sobre la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, de totes les activitats portades a terme durant la setmana i es lliurarà el blocs de notes que s'ha fet de la primera activitat.

Més informació: 

Agenda d'Activitats de la Setmana

Especial de Sostenible.cat sobre la Setmana Europea de Prevenció de Residus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Municipis: 

Relacionats

Notícia
Foto: Les Vegueries.cat

Foto: Les Vegueries.cat

L'Ajuntament de Manresa promou un catàleg de moda sostenible amb la participació d'iniciatives tèxtils i entitats socials de la ciutat

Article

L'Ajuntament d'Igualada valora com un èxit la campanya "Mercats més sostenibles" al Mercat de la Masuca. L’acció ha estat possible gràcies a la col·laboració entre el departament de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Igualada, el Mercat de la Masuca i l’escola Pia, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Article

Evitaran l'emissió de 3.000 tones anuals de CO2 a la ciutat i el consum de 240.000 litres de gasoil a l'any.

Butlletí