A Navàs, les butlletes del procés electoral es convertiran en blocs de notes

Font: Ajuntament de Navàs
16/11/2011 - 00:00

Recollir totes les butlletes sobrants del procés electoral del 20 de novembre, portar-les a la impremta i elaborar-ne blocs de notes. Aquesta és una de les iniciatives que tindran lloc en el municipi de Navàs per reivindicar totes les accions que es poden dur a terme per la prevenció de residus. De fet aquest blocs de notes s'utilitzaran per distribuir a altres les activitats relacionades que es portaran a terme dins de la III Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Entre elles el Mercat d'Intercanvi de joguines, dissabte 26 de novembre, que proposa reaprofitar joguines en bon estat, permetent que infants i adolescents participin en la prevenció de residus. Consisteix en posar en pràctica i a explicar l'impacte de la reutilització en la forma de consum i en la producció de residus.

Aquell mateix es donarà resposta a diverses preguntes que a traves de cartells s'hauran fet a tots els ciutadans, com ara Quants residus fem a Navàs? O Quantes emissions de CO2 deixem a l'atmosfera per netejar els carrers de Navàs?...

Al mig de passeig el camió de les escombraries i altre maquinària relacionada amb el servei de recollida de residus i neteja viària donarà la resposta a les preguntes fetes durant tota la setmana. També hi haurà un punt d'informació on s'informarà sobre la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, de totes les activitats portades a terme durant la setmana i es lliurarà el blocs de notes que s'ha fet de la primera activitat.

Més informació: 

Agenda d'Activitats de la Setmana

Especial de Sostenible.cat sobre la Setmana Europea de Prevenció de Residus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Municipis: 

Relacionats

Article

El municipi de Fonollosa ha reduït el 77% les tones de rebuig que portem a l'abocador, passant de 36 tones al mes de mitjana (amb l'antic sistema), a 8,4 tones al mes amb els contenidors tancats.

Notícia

Els vehicles entraran en funcionament de manera progressiva. Amb aquesta compra, els quinze autobusos que fan el servei regular de transport urbà a Manresa seran sostenibles: els 100% elèctrics s’afegeixen als 7 híbrids que ja estan en funcionament. Només en quedaran 3 (els vehicles de reserva) que funcionen amb gasoil.

Notícia

La campanya ‘Objectiu Sostenibilitat! Fem el Clic!’ convida a fer un canvi de mentalitat, fomentar el civisme i les conductes responsables i afavorir un canvi d’hàbits.

Butlletí