25 municipis catalans participen a les sisenes jornades del 'Fem dissabte!'

La jornada de neteja popular se suma a les celebracions del 15è aniversari del Projecte Rius
Font: Projecte Rius
19/03/2012 - 00:00
El proper 24 de març Associació Hàbitats - Projecte Rius organitza la sisena edició del Fem Dissabte! a diferents punts de Catalunya amb 25 municipis participants. Els municipis adherits a aquesta convocatòria ajudaran a donar a conèixer l'estat de conservació dels rius alhora que es promourà la conscienciació envers la conservació, gestió i neteja dels entorns naturals del nostre país.

El 'Fem Dissabte!' a Catalunya arriba enguany a la seva sisena edició amb 25 municipis participants a la jornada, mantenint el volum de ciutats i viles convocades. Aquesta activitat és una iniciativa que es va néixer l'any 2007 en motiu de la celebració del desè aniversari de l'Associació Hàbitats - Projecte Rius, que enguany celebra el seu quinzè aniversari.

Degut a l'èxit de participació i la repercussió mediàtica que va assolir l'activitat, ha passat a formar part del calendari de l'associació com una de les accions més emblemàtiques.

La jornada de neteja popular compta amb la col·laboració del tots els ajuntaments on se celebra, així com de moltes entitats i centres educatius, potenciant el treball en xarxa dels diferents agents socials locals i afavorint la participació de població de totes les edats.

El Fem Dissabte! és organitzat per Associació Hàbitats, amb el suport d'Unnim Obra Social i Bonpreu-Esclat.

Més informació de l'activitat a: www.projecterius.org/femdissabte

AdjuntMida
Image icon fem-dissabte.jpg25.23 KB

Relacionats

Notícia

El ple municipal de l’Ajuntament d’Avià ha aprovat una ordenança per regular l’accés i l’ús públic del medi natural. Es regulen accions com aparcar en camins rurals, abandonar deixalles, fer malbé zones de cultiu o molestar els animals.

Butlletí