21 arbres de Nadal reciclats decoren les voltes de la plaça Fra Bernadí de Manlleu

Font: Ajuntament de Manlleu
22/12/2012 - 00:00

La segona mostra d'arbres de Nadal reciclats de Manlleu supera amb escreix el volum de la primera edició i s'estén al llarg de la totalitat de les voltes de la plaça.

Fa unes setmanes es va obrir la convocatòria per participar a la segona mostra d'arbres de Nadal reciclats de Manlleu. En aquesta edició es poden veure 21 arbres de Nadal reciclats elaborats per escoles, entitats i persones de la població. Els arbres es troben a sota les voltes, a excepció de dos que són a l'entrada de l'Ajuntament.

El volum d'arbres de la mostra d'enguany es valora molt positivament, doncs la  major participació (a la primera edició hi havia 13 arbres) ha permès estendre els arbres de Nadal reciclats al llarg de totes les voltes de la plaça.

Per facilitar la participació en la segona edició, l'Ajuntament ha ofert la deixalleria municipal com a possible font de materials per a fabricar els arbres. A més, també s'ha demanat la col·laboració de les entitats per fotografiar el procés de fabricació de l'arbre i poder-ho explicar a la ciutadania.

La mostra d'arbres de Nadal reciclats es va fer per primera vegada el Nadal de l'any passat i va ser una proposta de la Xarxa d'Escoles de Manlleu per la Sostenibilitat (XEMS) per fer més sostenible la decoració nadalenca. Els arbres s'exposen coincidint amb el  Badanadal, una fira nadalenca que aquest any es celebra des del 15/12/2012 fins al 07/01/2013.

Els ‘autors' d'aquests 21 arbres reciclats són:

-      La Salle (2 arbres)

-      Escola Casals Gràcia

-      Josefa Carrió (participant a un taller del C. Cívic)

-      Taller BiciTer

-      El Carme Vedruna

-      Escola Puig-Agut

-      Escola Quatre Vents

-      Escola Pompeu Fabra (2 arbres)

-      Associació Mares Món

-      Taller d'art Juan Varea

-      Escola Bressol Colors

-      Escola Bressol Els Picarols

-      Institut Antoni Pous i Argila

-      Casal Cívic Frederica Montseny

-      Centre de Dia Josep Roqué Castell

-      Servei de Medi Ambient - Ajuntament de Manlleu.

-      Residència Aura - Hospital St Jaume

-      Llar Residència de Manlleu (Centre Mèdic Psicopedagògic)

-      Associació de la Gent Gran de Manlleu

 

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon Arbre fet pel Taller BICITER44.3 KB

Relacionats

Article

L'Ajuntament de Manlleu ha obert una plataforma de ciutat intel·ligent on consultar dades en temps real: Les rutes que realitza el servei de neteja viària, la petjada de carboni dels vehicles de recollida de residus o el visor de la qualitat de l’aire entre d’altres.

Article

Nou de cada deu veïns participen en el balanç del primer any des de la implantació de la recollida selectiva porta a porta a Manlleu.

Notícia

La instal·lació fotovoltaica d’autoconsum culmina l’actuació de millora de l’eficiència energètica del Museu del Ter. 

Butlletí