13 platges de Sitges obtenen la distinció ISO 14001

Amb aquests reconeixements, el municipi vol mantenir les seves platges com un dels principals atractius turístics
Font: Aj. Sitges
29/08/2009
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

13 platges urbanes de Sitges han rebut la distinció ISO 14001, una norma estatal de qualitat mediambiental que es revisa cada any i que reconeix la qualitat de les platges i dels serveis que ofereix. 

L'any passat 6 platges del municipi (Platja Garraf, Platja de la  Ribera, Platja de les Botigues,  platja de Sant Sebastià i Platja Balmins) tenien aquesta certificació, però aquest 2009 s'hi sumen 7 més (la Platja de les Anquines,  la Platja de Terramar, la Platja de la Riera Xica,  la Platja de l'Estanyol, la Platja de la Bassa Rodona, la Platja de la Fragata i la Platja de l'Aiguadolç). 

Segons el consistori, assolir el segell de qualitat a 13 platges constata la consolidació de la feina realitzada conjuntament per l'administració pública, el servei de salvament, el servei de neteja i l'associació turística de serveis de platges de Sitges. L'ajuntament vol ara fer un pas endavant l'any que ve perquè les 13 platges urbanes de Sitges optin a l'EMAS, una declaració mediambental validada pel reglament europeu.  Amb aquests reconeixements Sitges vol mantenir les platges del seu litoral com un dels principals atractius turístics.

Municipis: 

Relacionats

Notícia

Els municipis que han posat en marxa aquesta iniciativa comparteixen una unitat geogràfica de costa, pertanyents a diverses comarques i demarcacions provincials, però units per un problema: l’impacte dels efectes del canvi climàtic sobre les platges, que no entén de fronteres administratives.

Article

L'obra de Miguel Domínguez, creada amb material reciclat i més de 2.400 hores, es pot visitar fins al 15 de juliol a l'Oficina de Turisme situada a la plaça Eduard Maristany. 

Acte
06/06/2019
Sitges

Butlletí