El porta a porta a Sant Andreu no s’ampliarà en aquest mandat, i tampoc en altres barris

21/07/2022 - 11:54

La recollida de residus porta a porta a Sant Andreu no s’ampliarà en aquest mandat. El govern d’Ada Colau ha ajornat definitivament la segona fase per a després de les eleccions municipals del 2023. Al gener, ja es va posposar “sine die” després de reformular el porta a porta, però ara, ja s’ha confirmat que no es farà abans de les eleccions. El regidor de Transició Ecològica, Eloi Badia, ha explicat que els esforços estan centrats a desplegar el nou contracte de neteja.

La no ampliació del porta a porta a Sant Andreu coincideix amb l’anunci de l’Ajuntament de deixar també per al proper mandat el desplegament de contenidors intel·ligents. Quan es va replantejar el porta a porta, al gener, es van canviar els cubells de recollida d’orgànica per contenidors intel·ligents, uns aparells que, de moment, només tindrà Sant Andreu. Per a després de les eleccions es deixarà també posar-ne a Horta i Sant Antoni, els següents barris on estava previst.

Podeu llegir la notícia complerta a la font original.


 

Relacionats

Notícia

Els barris de Can Gorgs, Can Gorgs II i Estació-Ca n’Estaper van començar, fa un any, amb la recollida selectiva de residus Porta a Porta. En aquest temps s'ha assolit un percentatge del 93 % de recollida selectiva en els barris del Porta a Porta, aconseguint reduir en 1.900 tones, les tones de residus mal separats en només un any.

Article

S'ha posat en marxa aquest 11 de desembre de 2021, i fins a finals de mes, una nova campanya per conscienciar la ciutadania sobre la importància de la recollida selectiva de residus. Amb l’eslògan “Tria bé, reciclem millor”, la campanya vol fer palès que és possible consumir de forma més sostenible escollint correctament els productes que es compren, i que és important separar bé els residus a les llars perquè facilita la recuperació dels materials que es poden reciclar.

Notícia

S'ha centrat principalment en els municipis de menys de 500 habitants, on la gestió dels residus es realitza amb accés exclusiu en àrees tancades amb contenidors

Butlletí