L’inventor de les superilles proposa crear-ne mig miler a tot Barcelona per evitar 700 morts l’any

Font: Betevé

13/05/2022 - 15:10

Salvador Rueda assegura que s'estalviarien 1.700 milions d'euros anuals en despesa sanitària i critica que el model municipal no són superilles, sinó eixos verds.

L’impulsor del concepte de superilles, Salvador Rueda, assegura que amb la creació de 500 superilles a Barcelona es podrien evitar 700 morts prematures. El director de l’Agència d’Ecologia Urbana de Barcelona ha desplegat el seu model urbanístic de superilla en una conferència organitzada per RethinkBCN, un concepte que, segons ha dit, s’allunya de les superilles que està implementant l’Ajuntament de Barcelona i que ell qualifica d’eixos verds.

Podeu llegir la notícia complerta a la font original.


 

Municipis: 
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

Per tal de conscienciar la població d’aquesta qüestió, la Comissió de Salut i Medi Ambient de l'Hospital de la Vall d'Hebron ha impulsat una acció que ha consistit en la instal·lació d’uns grans plafons situats als diferents vestíbuls de l’hospital en què es pot veure una silueta humana acompanyada dels 17 tipus de malalties que causa la contaminació als diferents òrgans i sistemes.

Article

Publicats els resultats de la sisena edició d’aquesta campanya de conscienciació i bones pràctiques per a l’estalvi d’energia i aigua i la reducció d’emissions de l’Ajuntament de Barcelona.

Notícia

De les 34 propostes que els participants de l’Assemblea van traslladar a l’Ajuntament se n’han acceptat i se’n desenvoluparan 29. Giren al voltant de tres eixos principals, l’energia, la mobilitat i el model de consum i residus. Actualment ja s’ha iniciat el pla de treball de les propostes acceptades amb les diferents accions a implementar per poder fer-ne el calendari i el pressupost.

Butlletí