El paper de l'hidrogen en la transició energètica

Font: AMB

02/05/2022 - 09:20

Aquest informe explora el paper de l'hidrogen en la transició energètica, i suggereix que la col·laboració publicoprivada té un paper clau en l'impuls d'aquest model per avançar en el camí de l'Agenda 2030.

Aquest informe ha estat dirigit per l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l'AMB. L'edició i continguts ha estat a càrrec de l'Institut Cerdà.

Podeu accedir a l'informe aquí.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

El Ple aprova el projecte per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques, una planta de cogeneració i punts de càrrega de vehicles.

Article

El Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) i el Consell de Protecció de la Natura publiquen els resultats del seminari sobre criteris i propostes per una implantació d’energies renovables compatibles amb la conservació i l’ús sostenible del medi natural i del paisatge.

Article

L’AMB, en col·laboració amb Movement, desde 2018 tira endavant els Premis Bicimpuls que són un reconeixement a les entitats metropolitanes que dediquen el seu treball i esforços per la promoció de la bicicleta a la Metròpolis Barcelona. Així, enguany, els premis Bicimpuls arriben a la seva sisena edició. Les candidatures estan obertes obertes fins al 14 de gener.

Butlletí