Josep Maria Querol, II Premi Acusticat

27/04/2022 - 14:25

De les 6 candidatures presentades en aquesta segona edició del premi, el Dr. Josep Maria Querol i Noguera ha recollit, a mans de l’Alcaldessa de Granollers, la Sra. Alba Barnusell, i Andreu Balastegui, professor de la UPC i i membre del LEAM, el guardó honorífic com a II Premi ACUSTICAT. Fundador i Primer President de l’ACCA (Associació Catalana de Consultors Acústics).

 

Josep Maria Querol és un incombustible mestre acústic apassionat dels sonòmetres. Doctor en Enginyeria Tèxtil i Industrial, amb més de 40 anys al món de l’acústica, el soroll i les vibracions, des de l’estudi de la sordesa professional al disseny i aïllament acústic d’habitatges i recintes d’activitat i la docència universitària. Gran arxiver i historiador de sonòmetres.

En el seu discurs d’agraïment, Querol ha reinvidicat a l’administració catalana una inversió de més recursos i espai per a més professionals en un “departament del soroll propi” a l’administració que no depengui sempre d’altres departaments (Lumínic, Atmosfèric).

A la foto. d'esquerra a dreta, Higinia Arau i Josep Maria Querol, Premis Acusticat 2020 i 2022 respectivament.


Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament es compromet a estudiar la possible aplicació de restriccions en l'horari de tancament de diversos establiments

Notícia

Es tracta d’una acció de l’Aliança per la Convivència per actuar contra establiments i terrasses que ocasionen molèsties al veïnat i incompleixen les condicions d’ús.

Article

El Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) ja inclou l’aprovació definitiva de la resolució per la qual es redueixen els horaris d’obertura de les terrasses situades en aquests espais. Des del 28 d'octubre, entre setmana, de diumenge a dijous, hauran de tancar a les 23.00 hores, i els divendres, dissabtes i vigílies de festius, a les 24.00 hores.

Butlletí