Més de 630 accions de neteja a Catalunya amb motiu de la Let’s Clean Up Europe 2022

22/04/2022 - 11:56

Per a l’edició de 2022 de la Let’s Clean Up Europe, a Catalunya, s’organitzaran més de 630 activitats de neteja al medi natural, situades a 40 comarques repartides per tot el territori català. Aquestes accions estaran organitzades per 529 entitats que tenen l’objectiu d’aconseguir que el major nombre possible de persones s’hi impliqui de manera voluntària.

La Let’s Clean Up Europe és una acció comuna a tot Europa i tindrà lloc del 6 al 8 de maig. Per tal de formar part de la iniciativa i comprometre’s amb la cura del medi ambient, només cal apuntar-se a les activitats que s’ofereixen. En aquest enllaç trobareu l’agenda d’accions de la LCUE on podreu veure quines activitats es duran a terme al vostre entorn.

La Let’s Clean Up Europe té per objectiu conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i, alhora, promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Durant l’any 2023, els pescadors catalans de les confraries de Tarragona, Barcelona i Girona van retirar del mar un volum de més de 120 mil litres de deixalles, l’equivalent a 18 camions cisterna d’aigua. Aquesta xifra representa la retirada de 50.000 litres més d’escombraries, set camions cisterna més, respecte de l’any 2022. L’increment de residus recollit respon a un increment de participació.

Article

49 equips participants i gairebé 20.000 € recaptats per entitats ambientals a la 6a edició de la cursa de plogging per excel·lència a Catalunya. Gràcies als participants s'ha alliberat una tona de deixalles a l’espai natural d’Osona pel que han passat.

Article

Sarrià compleix amb l’obejctiu de reciclatge que marca la UE 12 anys abans del previst

Butlletí