Més de 630 accions de neteja a Catalunya amb motiu de la Let’s Clean Up Europe 2022

22/04/2022 - 11:56

Per a l’edició de 2022 de la Let’s Clean Up Europe, a Catalunya, s’organitzaran més de 630 activitats de neteja al medi natural, situades a 40 comarques repartides per tot el territori català. Aquestes accions estaran organitzades per 529 entitats que tenen l’objectiu d’aconseguir que el major nombre possible de persones s’hi impliqui de manera voluntària.

La Let’s Clean Up Europe és una acció comuna a tot Europa i tindrà lloc del 6 al 8 de maig. Per tal de formar part de la iniciativa i comprometre’s amb la cura del medi ambient, només cal apuntar-se a les activitats que s’ofereixen. En aquest enllaç trobareu l’agenda d’accions de la LCUE on podreu veure quines activitats es duran a terme al vostre entorn.

La Let’s Clean Up Europe té per objectiu conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i, alhora, promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.


 

Categories: 

Relacionats

Article
Inscripcions d'activitats obertes

L'ets clean up Europe és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Article

Aquest nou sistema ha permès reduir dràsticament els residus de la fracció resta.

Article

Des del consistori es fa una crida al civisme per tal que s’evitin conductes que embrutin la via pública i per a què, entre tots i totes, es contribueixi a mantenir neta la ciutat.

Butlletí