S'adjudiquen 25 parcel·les d'horts urbans de la Closa Rasa, a Figueres

07/04/2022 - 10:04

Figueres ha fet el sorteig públic de les concessions de les 25 parcel·les municipals d'horts urbans per als pròxims 4 anys a la Closa Rasa, al barri de la Marca de l'Ham.  L'objectiu és incentivar l'agricultura ecològica a la ciutat i empoderar diferents col·lectius.

Tres parcel·les es destinen a entitats de la ciutat sense ànim de lucre, 1 per a centres educatius, 7 per persones de més de 60 anys, 7 per a persones en situació d'atur i 7 per a la resta de veïns.

Pel que fa als requisits per a les entitats, han d’estar inscrites en el registre municipal d’entitats i associacions de l’Ajuntament de Figueres, tenir entre les seves finalitats la naturalesa pedagògica, terapèutica o d’inserció social. Els centres educatius han d’estar ubicats a la ciutat i han de ser públics. A

Les persones que ho han demanat a títol individual no poden tenir cap hort en propietat o arrendament i han d’estar empadronats a Figueres amb un mínim d’un any abans de la data de publicació de la convocatòria.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament de Figueres, en col·laboració amb FISERSA, ha implementat una reducció de la pressió de l'aigua al sector est de la ciutat, com a resposta a la situació d'emergència provocada per l'extrema sequera.

Notícia

El Govern acorda declarar l'escenari d'emergència 2 en l'àmbit de l'embassament de Darnius Boadella

Article

Aquesta és una acció més de les diverses que l’Ajuntament ha anat posant en marxa des de l’entrada en emergència per sequera el passat mes de setembre.

Butlletí