Vermut sonor

dissabte, 30 abril, 2022 - 11:30 a 13:30
La Fàbrica del Sol
Geolocation

Conversa i aperitiu amb especialistes del so, el soroll, l'acústica i la música. 

Torna el Vermut Sonor! Comptarem amb diversos referents i professionals que compartiran la seva experiència amb els participants. 

En concret, ens acompanyaran l'Anna Casas, Dra Arquitecta per la UPC; Maria Foraster, Dra epidemiòloga d'Is Global i Jordi Ferrer, Dr en Física i músic professional. Parlarem de la relació entre acústica i arquitectura, com afecta el soroll a la salut i de les vibracions i la música entre d'altres temes.

No us perdeu aquestes converses properes i amenes mentre gaudim d'un deliciós refrigeri ecològic i de proximitat.

Organitza la Xarxa d'Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB)

En el marc de la celebració de la Setmana Sense Soroll.

Cal inscripció prèvia.

L’activitat és gratuïta per als participants però comporta una despesa de diners públics. Si us plau, comproveu la vostra disponibilitat abans d’inscriure-us-hi. Les baixes poden provocar que les persones en llista d’espera no puguin aprofitar les vacants.

Organitzador: 
Aula Ambiental de Ciutat Vella
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

Adreça: Pg. Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
Tel.: 932 564 430 
C/e: lafabricadelsol@bcn.cat
#LaFàbricadelSol

Relacionats

Notícia

El Pla Escola Clima Barcelona inclou un conjunt de mesures destinades a climatitzar els centres públics municipals mitjançant la instal·lació de plaques fotovoltaiques, que convertiran els equipaments en generadors d’energia. Amb un pressupost de 100 milions d’euros, el projecte es durà a terme en 170 escoles entre el 2024 i el 2029.

Article

El Programa d'Educació per a la Sostenibilitat a Terrassa 2023/24 inclou 66 tallers pels cicles d'infantil, primària i secundària. La majoria de centres educatius de Terrassa han incorporat al seu currículum el Programa d'Educació per a la Sostenibilitat (PEST), que cada curs ofereix l'Ajuntament a través del servei de Medi Ambient i Sostenibilitat.​

Acte
30/09/2023 - 10:00
Biblioteca Collserola-Josep Miracle

Butlletí