Groove: Balla en silenci

divendres, 29 abril, 2022 - 18:00
Vil·la Urània
Geolocation

 

Taller de ball on aprendrem que també es pot ballar amb molt de ritme sense fer soroll, en silenci. Cuidem Barcelona sense fer soroll.

Ballarem i gaudirem d’una estona agradable a ritme de Groove, una experiència de ball dinàmica, interactiva i creativa, perfecta per a equilibrar cos, ment, cor i ànima. Tot això, en silenci! Ho farem portant auriculars per fer-ho molt més sensorial i no molestar el veïnat. 

Us convidem a descobrir aquesta tendència tan de moda i a gaudir d'aquesta experiència.

Organitzat per Vil.la Urània

A càrrec de Pilar Gonzalo

En el marc del Primer cicle d'activitats XEAB 2022, la Setmana Sense Soroll i el Dia de la dansa.

Cal inscripció prèvia. Per a més informació: 93 706 12 95 o  informacio@vilaurania.net

Organitzador: 
Vil·la Urània
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

 93 706 12 95

informacio@vilaurania.net

Relacionats

Notícia

El Pla Escola Clima Barcelona inclou un conjunt de mesures destinades a climatitzar els centres públics municipals mitjançant la instal·lació de plaques fotovoltaiques, que convertiran els equipaments en generadors d’energia. Amb un pressupost de 100 milions d’euros, el projecte es durà a terme en 170 escoles entre el 2024 i el 2029.

Article

El Programa d'Educació per a la Sostenibilitat a Terrassa 2023/24 inclou 66 tallers pels cicles d'infantil, primària i secundària. La majoria de centres educatius de Terrassa han incorporat al seu currículum el Programa d'Educació per a la Sostenibilitat (PEST), que cada curs ofereix l'Ajuntament a través del servei de Medi Ambient i Sostenibilitat.​

Acte
30/09/2023 - 10:00
Biblioteca Collserola-Josep Miracle

Butlletí