La contaminació acústica a Barcelona

dimecres, 27 abril, 2022 - 18:30
Vil·la Urània
Geolocation

 

Com el soroll afecta la nostra salut?

Xerrada sobre la contaminació acústica i la seva problemàtica a Barcelona. Cuidem Barcelona reduint el soroll.

Viure a la ciutat implica estar exposat al soroll. Però no és només una molèstia, és una qüestió vital per la nostra salut. El soroll, un "so no desitjat", és un dels factors ambientals més importants a nivell de salut pública. L'Organització Mundial de la Salut (OMS) classifica el soroll ambiental com el segon factor mediambiental més perjudicial per la nostra salut a Europa, darrere només de la contaminació de l'aire. El trànsit rodat és la font de contaminació acústica més comú tant dins com fora de les ciutats, seguit dels trens i els avions. De totes aquestes qüestions, parlarem en detall en aquesta xerrada.

Organitzat per Vil.la Urània

A càrrec de la Dra. Maria Foraster Pulido, especialista en soroll i salut, Investigadora en epidemiologia ambiental de l'Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal).

En el marc del Primer cicle d'activitats XEAB 2022

Cal inscripció prèvia. Per a més informació: 93 706 12 95 o  informacio@vilaurania.net


 

Organitzador: 
Vil·la Urània
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

93 706 12 95

informacio@vilaurania.net


 

Relacionats

Article

La majoria de centres educatius de Terrassa han incorporat al seu currículum el Programa d'Educació per a la Sostenibilitat (PEST), que cada curs ofereix l'Ajuntament a través del servei de Medi Ambient i Sostenibilitat.

Acte
30/09/2023 - 10:00
Biblioteca Collserola-Josep Miracle
Article

ACTUA X 25 és el nom de la iniciativa que aglutina totes les accions que formen part dels actes de celebració dels 25 anys de la Xarxa d’Escoles Verdes.

Butlletí