La contaminació acústica a Barcelona

dimecres, 27 abril, 2022 - 18:30
Vil·la Urània
Geolocation

 

Com el soroll afecta la nostra salut?

Xerrada sobre la contaminació acústica i la seva problemàtica a Barcelona. Cuidem Barcelona reduint el soroll.

Viure a la ciutat implica estar exposat al soroll. Però no és només una molèstia, és una qüestió vital per la nostra salut. El soroll, un "so no desitjat", és un dels factors ambientals més importants a nivell de salut pública. L'Organització Mundial de la Salut (OMS) classifica el soroll ambiental com el segon factor mediambiental més perjudicial per la nostra salut a Europa, darrere només de la contaminació de l'aire. El trànsit rodat és la font de contaminació acústica més comú tant dins com fora de les ciutats, seguit dels trens i els avions. De totes aquestes qüestions, parlarem en detall en aquesta xerrada.

Organitzat per Vil.la Urània

A càrrec de la Dra. Maria Foraster Pulido, especialista en soroll i salut, Investigadora en epidemiologia ambiental de l'Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal).

En el marc del Primer cicle d'activitats XEAB 2022

Cal inscripció prèvia. Per a més informació: 93 706 12 95 o  informacio@vilaurania.net


 

Organitzador: 
Vil·la Urània
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

93 706 12 95

informacio@vilaurania.net


 

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha habilitat a l’escola Cal Músic un nou refugi bioclimàtic, que s’afegeix al primer creat al municipi, a l’escola Joan Salvat Papasseit. Els refugis bioclimàtics representen un espai d’alimentació per a espècies beneficioses, generant un hàbitat amb un equilibri ecosistèmic

Article

Del 25 al 27 de gener del 2024 es va celebrar el Congrés Nacional d'Educació Ambiental. A la web del Congrés teniu disponibles les gravacions de la sessió virtual, la inauguració i les taules rodones.

Notícia

Vuit centres educatius de L’Hospitalet han participat enguany en la Marató   La campanya s’ha dut a terme durant tot el mes de febrer, amb l’objectiu de fomentar bones pràctiques en l’ús i el consum eficient de l’energia i l’aigua en un context d’emergència climàtica

Butlletí